Hardhouten Kozijnen

Veel kozijnen worden, net als onze kozijnen, gemaakt van de hardhoutsoort Mahonie. Mahonie is een verzamelnaam voor verschillende tropische hardhout soorten. Onze hardhouten kozijnen zijn van de soort Mahonie.

Wij werken voornamelijk met FSC-gecertificeerd hardhout. Dat wil zeggen dat het hout speciaal wordt gekweekt voor de bouw en dat er geen oerbossen voor gekapt worden. Bij ons ben je verzekerd van de beste materialen voor je hardhouten kozijnen.

OVER Mahonie

Mahonie is één van de populairste soorten hout voor hardhouten kozijnen in Nederland. Dit komt omdat het hout een aantal voordelen met zich meebrengt.

  • Zo is dit hardhout dus verkrijgbaar met een FSC-keurmerk waardoor er geen oerbossen voor gekapt is.
  • Het hout valt onder duurzaamheidsklasse 2 en heeft daarmee een levensduur van 30 tot wel 40 jaar. Mits het goed is onderhouden.
  • Het is geschikt voor zowel binnen-, als buitenkozijnen.
  • Hardhouten kozijnen van Mahonie hebben een hoge isolatiewaarde
  • Mahonie hout werkt minimaal waardoor het makkelijk te bewerken is.

HARDHOUTEN KOZIJNEN KOPEN

Hardhouten kozijnen koop je het beste, en het snelste online via onze website. We hebben een uitgebreide webshop waarin je eerst de indeling van je hardhouten kozijn kunt kiezen. Stel vervolgens het hardhouten kozijn verder samen in onze geavanceerde productiesysteem. Hier kun je het formaat, de kleur en overige specificaties aangeven. Vervolgens kun je onze hardhouten kozijnen zowel met, als zonder HR++ glas bestellen.

Controleer je bestelling en doorloop het betaalproces. Wanneer alles klopt gaan wij direct aan het slag met je hardhouten kozijn op maat. Bekijk ons stappenplan voor hoe het volledige proces in zijn werk gaat.