Houten deurkozijnenHouten deurkozijn

Houtenkozijnonline.nl heeft een breed aanbod houten deurkozijnen. U heeft een ruime keuze uit goedkope kozijnen voor uw deur. Het voordeel van houten deurkozijnen is dat ze een mooie, karakteristieke en warme uitstraling hebben. Dit type kozijnen geeft een warmer gevoel aan een huis dan kunststof of aluminium kozijnen. Houten kozijnen zijn ook een goede keuze omdat ze een lange levensduur hebben en makkelijk te bewerken zijn. Hierdoor kan Houten Kozijn Online perfect maatwerk leveren. Nieuwe houten kozijnen zijn een goede investering voor elk huis.

Kozijnen van hardhout

Als u kozijnen zoekt voor de buitenkant van uw woning zijn hardhouten kozijnen de beste keuze. Het is duurzaam en sterk. De compacte structuur zorgt ervoor dat hardhouten deurkozijnen bestand zijn tegen vrijwel alle weersomstandigheden en dus lang mooi blijven. Hardhouten kozijnen vallen in duurzaamheidsklasse 1 of 2 en hebben een zeer lange levensduur, mits ze goed onderhouden worden. Hardhouten kozijnen kunnen één keer per vijf jaar geschilderd en geschuurd worden. Ter vergelijking: zachthouten kozijnen zijn gevoeliger voor vocht en hebben baat bij twee schilderbeurten per jaar.

Goedkope houten deurkozijnen

Als online specialist in hardhouten kozijnen leveren wij goedkope houten deurkozijnen van hoge kwaliteit. Niet alleen de scherpe prijs is een reden om voor houten deurkozijnen te kiezen. Hout in kozijnen heeft een hoge brandveiligheid doordat het brandvertragend werkt. Hout is daarnaast isolerend. Hout heeft zeer goede isolerende eigenschappen: 15 keer beter dan beton, 400 keer beter dan staal en 1770 keer beter dan aluminium. Hout is ook goed te onderhouden. De kleur kan op ieder moment worden aangepast en eventuele beschadigingen kunnen relatief makkelijk gerepareerd worden. Na een grondige onderhoudsbeurt zijn houten deurkozijnen weer helemaal fris en nieuw. Onze houten deurkozijnen zijn tot slot inbraakwerend en geven een gevoel van veiligheid.