Schuifpui op maat

Een hardhouten schuifpui wordt volledig op maat gemaakt. Een schuifpui van hardhout beschermt u niet alleen tegen weersinvloeden, maar ook tegen inbraken en geluidshinder. Een schuifpui van hardhout heeft als voordeel dat het een klassieke en stijlvolle uitstraling heeft. Ten opzichte van aluminium of kunststof heeft hout daarnaast het voordeel dat het makkelijker te onderhouden is en nog beter op maat gemaakt kan worden. In onze webshop bieden we twee soorten houten schuifpuien aan: dubbele schuifpuien en enkele schuifpuien. Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel.

Schuifpuien: haal buiten naar binnen

Een schuifpui is een grote meerwaarde voor elk huis. De woonruimte wordt lichter en je creëert een verbinding met de tuin, het terras of het balkon. Een schuifpui op maat laat elke ruimte optisch groter lijken. Dit is helemaal een voordeel als u een wat kleinere leefruimte hebt. Met een houten schuifpui bespaart u ook op uw energieverbruik. Door de oude kozijnen te vervangen voor onze kozijnen op maat is het huis een stuk beter geïsoleerd.

Hardhouten schuifpui

Hardhouten schuifpuien hebben een lange levensduur. Dit type schuifpui is daarnaast makkelijk over te schilderen als u en het huis toe zijn aan nieuwe frisse kleuren. Bij een beschadiging zijn hardhouten schuifpuien makkelijk te herstellen. Een kunststof of aluminium schuifpui is minder makkelijk zelf te herstellen. Een hardhouten schuifpui wordt ook veel gekozen vanwege de authentieke uitstraling. Het huis knapt er van op en u creëert een natuurlijke verbinding tussen uw tuin en het huis.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een houten schuifpui en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke woonsituatie. Voordat we uw schuifpui in productie nemen, ontvangt u altijd eerst een technische tekening. Hierop kunt u eventuele wijzigingen geven om vervolgens uw akkoord door te geven. Deze manier van werken voorkomt misverstanden en draagt bij aan een geslaagd project.