Schuifpui

WAT VOOR Schuifpui ZOEKT U? MAAK HIERONDER UW KEUZE.

Alle 2 resultaten

Voordelen van houten schuifpuien:

  • Een prachtige authentieke uitstraling.
  • Hoge isolatiewaarde in tegenstelling tot aluminium of kunststof schuifpuien en kozijnen.
  • Makkelijk te onderhouden omdat hardhout makkelijk te bewerken is.
  • Eenvoudig over te schilderen.

Houten schuifpui op maat

Wij leveren houten schuifpuien in verschillende varianten. Je kunt voor zowel een dubbele houten schuifpui als een enkele houten schuifpui bij ons terecht. Maatwerk staat bij ons voorop.

Bovenstaand vind je een overzicht van de twee typen schuifpuien die je via deze webshop kan bestellen. Voordat je schuifpui inclusief schuifdeur of kiepdeur daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvang je van ons altijd een technische tekening, waarop je wijzigingen en jouw akkoord kunt doorgeven. Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen misverstanden ontstaan en dat je als klant uiterst tevreden bent met het eindresultaat. Wij staan altijd open voor feedback en streven ernaar om onze diensten altijd te verbeteren waar mogelijk.

Ben je benieuwd wat andere consumenten van onze diensten vinden? Neem dan een kijkje op onze beoordelingspagina van Kiyoh. Wil je graag meer informatie over het proces? Kijk dan op onze stappenplan-pagina.

Kosten van een schuifpui

Het kostenplaatje van een houten schuifpui is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kun je om te beginnen bij ons kiezen uit een enkele schuifpui of dubbele schuifpui. Daarnaast geef je bij het bestellen van een schuifpui aan welke maatvoering je wenst, in welke kleur je de schuifpui wilt en of je graag een (of een aantal) kunststof onderdorpels aan de schuifpui wilt toevoegen.

Ook geef je jouw voorkeur aan met betrekking tot glas, ventilatie roosters en het schuifgedeelte. Bij het bestellen van de schuifpui kun je zien of en welke kosten er bij elk van voorgaande onderdelen komt kijken. Bij het kiezen van de enkele- of dubbele schuifpui kun je al wel een vanaf-prijs zien (incl. BTW), om je een indicatie te geven van de kosten.

 

Stappenplan kozijnen bestellen
BEKIJK HET STAPPENPLAN