Schuifpui

WAT VOOR Schuifpui ZOEKT U? MAAK HIERONDER UW KEUZE.

LENTESALE -15%
Deze korting wordt later in uw winkelwagen berekend.

Alle 2 resultaten

Voordelen van houten schuifpuien:

  • Een prachtige authentieke uitstraling.
  • Hoge isolatiewaarde in tegenstelling tot aluminium of kunstof schuifpuien- en kozijnen.
  • Makkelijk te onderhouden omdat hardhout makkelijk te bewerken is.
  • Eenvoudig over te schilderen.

Houten schuifpui op maat

Wij leveren houten schuifpuien in verschillende varianten. U kunt voor zowel een dubbele houten schuifpui als een enkele houten schuifpui bij ons terecht. Maatwerk staat bij ons voorop.

Bovenstaand vindt u een overzicht van de twee typen schuifpuien die u via deze webshop kan bestellen. Voordat uw schuifpui inclusief schuif-/kiepdeur daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd een technische tekening, waarop u wijzigingen en uw akkoord kunt doorgeven. Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen misverstanden ontstaan en dat u als klant uiterst tevreden bent met het eindresultaat. Wij staan altijd open voor feedback en streven ernaar om onze diensten altijd te verbeteren waar mogelijk.

Bent u benieuwd wat andere consumenten van onze diensten vinden? Neem dan een kijkje op onze beoordelingspagina van Kiyoh. Wilt u graag meer informatie over het proces? Kijk dan op onze stappenplan-pagina.

Kosten van een schuifpui

Het kostenplaatje van een houten schuifpui is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kunt u om te beginnen bij ons kiezen uit een enkele schuifpui of dubbele schuifpui. Daarnaast geeft u bij het bestellen van een schuifpui aan welke maatvoering u wenst, in welke kleur u de schuifpui wilt en of u graag een (of een aantal) kunststof onderdorpel aan uw schuifpui wilt toevoegen.

Ook geeft u uw voorkeur aan met betrekking tot glas, ventilatie roosters en het schuifgedeelte. Bij het bestellen van de schuifpui kunt u zien of en welke kosten er bij elk van voorgaande onderdelen komt kijken. Bij het kiezen van de enkele- of dubbele schuifpui kunt u al wel een vanaf-prijs zien (incl. BTW), om u een indicatie te geven van de kosten.

 

Stappenplan kozijnen bestellen
BEKIJK HET STAPPENPLAN