• Product uit eigen fabriek
 • Altijd 5 jaar garantie
 • Politie Keurmerk

Garagedeuren (2)

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 7 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Garagedeuren

Houten garagedeuren

Je hebt besloten je garagedeur te vervangen voor een mooiere houten deur. Goede keus! Steeds meer mensen kiezen voor een houten garagedeur. Vaak wordt deze aanpassing gedaan wanneer de garage bij de woning wordt betrokken.

3 redenen om je garagedeur te vervangen

 • Een mooie uitstraling
  Openslaande houten deuren zijn veel mooier dan ijzeren garagedeuren. Door de mooie afwerking van de deuren zorg je voor een mooi geheel in elk interieur.
 • Gemakkelijk in gebruik
  Niet alleen is dit veel mooier dan een ijzeren afsluiting van je huis. Het is ook veel makkelijker. Je zet eenvoudig de deuren open waardoor je de ruimte echt kunt verbinden met buiten.
 • Geen grote verbouwing nodig
  Wanneer je de garage betrekt bij je huis en de garagedeur wil verwijderen blijft een groot gat over. Als je dit helemaal dicht wil krijgen ben je veel geld kwijt. En je blijft het verschil in stenen altijd zien. Met dichte openslaande deuren kun je het gehele gat op een mooie manier opvullen.

We hebben ook tuindeuren met glazen deuren

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest bestelde houten openslaande deuren. Vind je toch niet wat je nodig hebt? Al onze tuindeuren kunnen ook besteld worden met dichte deuren.

Kom je er alsnog even niet uit? Stuur ons dan gewoon even een schets op de offerte op maat pagina. We sturen je binnen 48 uur een offerte op maat.

Houten garagedeur
Dichte-garagedeur-groeven-L