Veelgestelde vragen

Ontvang ik een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 6 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Garagedeuren van hout met of zonder zijlicht

Bij Houten Kozijn Online bestel je hardhouten garagedeuren met of zonder zijlicht. Op dit moment verkopen we uitsluitend garagedeuren zonder zijlicht in onze webshop. Wil je een garagedeur met zijlicht bestellen, dan kun je dit aangeven in de opmerkingen bij jouw bestelling. Je ontvangt dan voorafgaand aan jouw order altijd een technische tekening met de specificaties van jouw bestelling, zodat je de afmetingen en jouw bestelling kunt controleren. Een groot voordeel van een garagedeur van hardhout met zijlicht is dat de garage ruimtelijker oogt en dat je meer natuurlijke lichtinval hebt. En daarnaast is het natuurlijk ook een hele mooie toevoeging aan jouw garage. Wil je dus meer natuurlijk licht in je garage? Kies dan voor een zijlicht. Wil je alle ramen in jouw garage vervangen? Kijk dan ook eens bij onze vaste kozijnen.

Dubbele garagedeur bestellen

Je kunt kiezen voor een dubbele garagedeur van massief hout met gladde afwerking of met groeven. Je kunt een dubbele garagedeur van hout helemaal op maat bestellen, dus onze garagedeuren passen altijd bij jouw garage. Ook openslaande houten garagedeuren kunnen volledig gecustomized worden naar jouw wensen. Wil je advies hierover? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen

Dichte-garagedeur-groeven-L

Prijs houten garagedeuren met kozijn

Vaak wordt gedacht dat maatwerk houten garagedeuren een hoge prijs hebben. Het tegendeel is echter waar, want ook maatwerk garagedeuren zijn goed betaalbaar! De prijzen voor houten garagedeuren worden bepaald door de afmetingen en eventuele speciale wensen zoals extra isolerend glas of een onderdorpel. Je hebt de kosten van een houten garagedeur dus helemaal zelf in de hand.

Openslaande garagedeuren van hout

Veel mensen kiezen voor een extra grote garagedeur van hout, met openslaande deuren. Dit oogt niet alleen heel mooi, maar is ook erg functioneel. Openslaande garagedeuren zijn bijvoorbeeld erg praktisch als je jouw fiets, motor of auto in de schuur wilt parkeren. Het is ook handig wanneer je veel grote tuinspullen hebt, en deze makkelijk naar je schuur wilt verplaatsen. Kortom: een houten dubbele garagedeur is zowel mooi als praktisch. Je kunt je houten garagedeuren overigens ook elektrisch bedienbaar maken, voor extra gemak en comfort.

Maatwerk deuren voor je garage

Bestel jouw houten garagedeuren op maat bij Houten Kozijn Online en profiteer altijd van de voordeligste prijs. Heb je hulp nodig bij een houten garagedeur kiezen of kopen? Onze klantenservice helpt je graag! Bel of mail ons via 0162 435278 of info@houtenkozijnonline.nl.