• Product uit eigen fabriek
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politie Keurmerk

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 6 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Kiepramen

Hardhouten kozijnen met kiepraam

Onze kiepraamkozijnen worden gemaakt van Mahonie. Alle kiepramen kiepen naar binnen. En we voorzien alle kiepramen van Habo sluitingen en sluitkommen. Deze voldoen aan alle eisen van het Politie-keurmerk.

Een extra isolerend kozijn

Om tocht en geluidshinder te voorkomen is het raam rondom voorzien van een Deventer kaderprofiel. Zo bespaar je uiteindelijk flink op je energierekening.

Houten kiepramen
Houten kiepraam

Beslag wordt gratis meegeleverd

Het beslag van je kiepraam wordt voorzien van beslag (een slot) met het Politiekeurmerk. Zo kun je het raam veilig sluiten. Dit leveren we allemaal gratis mee.

Ruime keuze uit glassoorten

Je hebt de keuze uit verschillende soorten glas in je kozijn en raam. Zo bepaal je eerst of je HR++ glas (dubbel glas) of HR+++ glas (triple glas) wil. Dubbel glas is het goedkoopste, maar triple glas isoleert beter.

Hierna bepaal je of je gelaagd glas wil. Dan wordt er een dun laagje folie op het glas geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het glas niet versplinterd als het breekt. Je kan deze folie aan de binnenkant en de buitenkant van het glas plaatsen.

Het glas in onze kozijnen wordt altijd vanuit binnen geplaatst. Dit voorkomt inbraak.

Wij leveren ook draaikiepramen en draairamen

Ook draaikiepramen en draairamen worden vaak besteld op onze webshop. Hoewel een draairaam naar buiten draait, draait en kiept een draaikiepraam juist naar binnen. Bekijk onze draaikiepramen en draairamen.