• Product uit eigen fabriek
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politiekeurmerk

Veelgestelde vragen

Ontvang ik een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 6 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Een extra isolerend kiepraam en kozijn

Kiep ramen worden ook wel ‘kantelramen’ genoemd. Al onze kiep ramen voorkomen tocht en geluidshinder, doordat het raam rondom voorzien is van een Deventer-kaderprofiel. Dit profiel heeft bijzonder isolerende eigenschappen, waardoor je uiteindelijk flink bespaart op je energierekening. Veel klanten kiezen ervoor om van een vast raam naar een kiepraam over te stappen, omdat dit veel voordelen biedt op het gebied van ventilatie.

Kantelraam op maat online bestellen

Een houten kozijn voor jouw kiepraam bestel je eenvoudig online bij Houten Kozijn Online. Je kunt al een houten kiepraam bestellen vanaf 480 mm breed en 574 mm hoog. De maximale breedte is 1300 mm en de maximale hoogte bedraagt 1800 mm. Wil je een houten kiepraam in een afwijkende maat bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice op. Ons deskundige team gaat dan voor je aan de slag om te kijken of we jouw kiepraam van hout in de gewenste maten kunnen produceren.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling direct online te plaatsen. In de opmerkingen kun je eventuele speciale afmetingen of bijzonderheden over jouw order vermelden. Je ontvangt voorafgaand aan het productieproces een technische tekening van het ontwerp, zodat je de gewenste afmetingen altijd kunt controleren voordat jouw order in productie gaat.

Houten kiepraam
voordelen houten raamkozijnen

Beslag wordt gratis meegeleverd

Het beslag van je kiepraam wordt voorzien van beslag (een slot) met het Politiekeurmerk. Dit beslag werkt preventief tegen inbraak. Dit wordt standaard gratis meegeleverd. Wel zo veilig!

Kies de gewenste glassoort

Je kunt bij Houten Kozijn Online kiezen uit verschillende glassoorten voor je kozijn en raam. Zo heb je keuze uit HR++- en HR+++-glas. HR++-glas wordt ook wel dubbel glas genoemd, en HR+++-glas triple glas. Hoe meer plusjes er achter de HR staan, hoe beter het glas isoleert. Wil je dus investeren in een duurzaam kozijn dat de warmte binnenhoudt en de kou buiten (of als het warm is; de koelte binnen en de warmte buiten)? Dan is HR-dubbelglas of tripleglas een goede investering!

Gelaagd glas voor jouw kiepraam

Als je een kiepraam laat plaatsen, kun je optioneel kiezen voor gelaagd glas. Dit wil zeggen dat er een dun laagje folie op het raam wordt aangebracht. Deze folie zorgt ervoor dat het glas niet versplinterd als het breekt. Je kan deze folie aan de binnenkant en de buitenkant van het glas plaatsen. In onze kozijnen wordt het glas altijd vanuit binnen geplaatst. Dit voorkomt inbraak.

Ook voor andere raamkozijnen kun je bij ons terecht

Ook draairamen en draaikiepramen worden vaak besteld op onze webshop. Ben je op zoek naar een raam dat alleen naar buiten draait? Dan is een draairaam wat je zoekt. Wil je een raam dat juist naar binnen draait? Dan is een draaikiepraam het juiste raamkozijn voor jou. Je bestelt ze eenvoudig online in onze webshop. Heb je advies over onze ramen nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder! Je kunt ons telefonisch bereiken via 0162 435278 of per mail: info@houtenkozijnonline.nl.