• Product uit eigen fabriek
 • Altijd 7 jaar garantie
 • Politiekeurmerk

Houten raamkozijnen

Ben je op zoek naar houten raamkozijnen? Bij Houten Kozijn Online maken we je houten raamkozijn volledig op maat. Ook speciale afmetingen en extra opties kunnen we realiseren. Denk bijvoorbeeld aan ventilatieroosters, roedes en dubbel- of tripleglas. Je stelt jouw nieuwe raamkozijnen in slechts een paar simpele stappen samen en je kunt ze daarna zelfs in Augmented Reality bekijken. Zo heb je een perfect beeld van hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien!

Veelgestelde vragen

Ontvang ik een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 6 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Een ruim aanbod aan raamkozijnen

Een nieuwe look voor je woning begint bij een houten raamkozijn kopen! Of je nu gaat voor een nieuw raamkozijn van hout, een extra groot kozijn met raam, of een smal kozijn met raam, bij ons vind je de beste deals. Je huis krijgt meteen een upgrade met onze kozijnen voor jouw raam en dat ook nog eens voor voordelige prijzen! Bekijk hier onze verschillende soorten houten kozijnen.

Kiepramen
Draairamen
Vaste kozijnen
Draai-kiepramen
Kiepramen

Bij elk houten raam met kozijn krijg je gratis beslag geleverd. Dit beslag is voorzien van het Politiekeurmerk, wat betekent dat het inbrekers moeilijk wordt gemaakt om in te breken. Het beslag is namelijk voorzien van speciale anti-inbraaksloten, te herkennen aan het SKG-logo. Dit geldt voor alle producten in ons assortiment, van voordeuren tot wc-raampjes. Een veilige gedachte als je jouw houten raam gaat bestellen!

Raamkozijn met zij- en/of bovenlicht

Je kunt een houten kozijn met en zonder glas laten leveren en indien gewenst met bovenlicht en/of zijlicht. Het grote voordeel hiervan is dat je meer natuurlijke lichtinval in huis hebt, en dat je woning optisch groter lijkt. Geen wonder dus dat veel klanten kiezen voor een kozijn met zij- en bovenlicht! Je kunt jouw voorkeuren voor de houten kozijnen heel eenvoudig doorgeven wanneer je jouw kozijnen online gaat bestellen. Een groot deel van onze kiep- en draai-kiepramen zijn voorzien van zij- en bovenlichten dus je kunt hier jouw favoriet in kiezen. Staat de juiste afmeting er niet bij? Geef dan de gewenste afmetingen door in de opmerkingen bij jouw bestelling. Je ontvangt altijd een technische tekening van jouw nieuwe kozijn, dus je kunt altijd jouw bestelling voorafgaand aan de productie checken.

Houten Draairaam
voordelen houten raamkozijnen

De voordelen van houten raamkozijnen

De voordelen van hardhouten kozijnen zijn heel divers. De belangrijkste voordelen van houten kozijnen zijn:

 • Het geeft een mooie, natuurlijke uitstraling aan je woning
 • Duurzaamheid: alle kozijnen hebben een lange levensduur
 • Hoge isolatiewaarde (zowel thermisch als akoestisch)
 • De houten kozijnen zijn makkelijk te schilderen
 • Ze zijn makkelijk te bewerken en aan te passen naar jouw wensen
 • Houten raamkozijnen zijn makkelijk op maat te maken. Je kunt ze dus makkelijk aanpassen aan de stijl van je huis
 • Het is milieuvriendelijk. Hout is biologisch afbreekbaar en een hernieuwbare grondstof. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze
 • Het hout is makkelijk te repareren bij eventuele beschadiging door krassen
 • Het maakt je woning energie-efficiënter door de uitstekende isolatie
 • Het zorgt voor een waardevermeerdering van je huis

Duurzame houten raamkozijn van hoogwaardige kwaliteit

Als hout voor de kozijnen gebruiken we mahonie. Dit is een uiterst stevige hardhoutsoort met zeer goede isolerende eigenschappen. Een hardhouten kozijn heeft als voordeel dat deze goed te bewerken is en het is ook een hele duurzame houtsoort. Het heeft een lage u-waarde, wat betekent dat het hout van onze kozijnen uitstekend isoleert. Een houten raamkozijn of raam hardhout van Houten Kozijn Online is een investering in je dagelijkse wooncomfort en het milieu!

Ben je dus op zoek naar goedkope houten kozijnen met een lange levensduur? Bestel jouw nieuwe raamkozijn of bulkbestelling van houten kozijnen voor voordelige prijzen in onze webshop.

Kozijn op maat gemaakt in eigen werkplaats

Wil je een kozijn op maat plaatsen? In onze eigen werkplaats in Oosterhout produceren we alle kozijnen precies volgens jouw wensen. We maken onze kozijnen al vanaf 400 mm breed en 400 mm hoog, tot een maximale breedte van 3000 mm en een maximale hoogte van 1200 mm. Wist je trouwens dat we ook hele mooie 24-uurskozijnen hebben? Deze zijn, zoals de naam al doet vermoeden, binnen 24 uur gereed. Wil je een raamkozijn op maat gemaakt hebben? Dan leveren we deze binnen enkele weken uit.

Vervanging bestaande houten kozijnen

Ook voor de vervanging van jouw kozijnen kun je bij ons terecht. Wil je oude houten ramen vervangen of een beschadigd raamkozijn vervangen, dan kun je bij ons een heel nieuw kozijn van hout bestellen. Nieuwe raamkozijnen zijn een investering, maar ze leveren zeker ook veel op. Zo geeft een nieuw raamkozijn een prachtige uitstraling aan je woning, en als je kiest voor dubbel of triple glas in jouw kozijnen hebben ze ook een zeer hoge isolatiewaarde. En dat scheelt jou veel euro’s op je energierekening!

Jouw houten kozijn laten plaatsen

Je kunt onze houten kozijnen heel eenvoudig zelf plaatsen, maar je kunt dit ook door een expert laten doen. Wij bieden zelf geen montageservice aan, maar we werken wel met veel aannemers samen in het hele land. Als je jouw postcode aan ons doorgeeft per mail of telefonisch, kunnen we je een aannemer in jouw regio aanbevelen. Zij plaatsen vervolgens het buitenkozijn van hout en zorgen ervoor dat alles netjes opgeleverd wordt.

Houten kozijnen bestellen: wat is de prijs van een kozijn?

“Wat zijn de kosten van houten kozijnen per m2?” Is een vraag die we regelmatig ontvangen. De prijs van een kozijn hangt af van de grootte van het kozijn, of je wel of geen ventilatierooster wilt plaatsen, en welk soort glas (HR++ of HR+++) je wilt hebben. De kosten voor nieuwe ramen en hardhouten kozijnen hangen dus van verschillende factoren af. Via onze webshop kun je jouw houten kozijnen voor voordelige prijzen online bestellen, en alle kozijnen worden 100% op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Oosterhout (Noord-Brabant)!

Isoleer nog beter met dubbel of triple glas

Ga je kozijnen van hout kopen, dan wil je natuurlijk ook dat jouw woning goed geïsoleerd is. Dit doe je met dubbelglas (HR++) tripleglas (HR+++). Bestel je een houten buitenkozijn met dubbel glas, dan wordt deze van mooie strakke kozijnprofielen voorzien. Het dubbele glas zorgt ervoor dat de isolerende eigenschappen van de kozijnen van hout versterkt worden.

Houten tuindeuren

Schakel ons in voor speciale verzoeken

Hoewel wij veel houten raamkozijnen in ons aanbod hebben, kan het weleens voorkomen dat jouw ideale kozijn er nog niet bij zit. Wil je een specifiek houten raamkozijn kopen, maar staat deze er niet bij in onze webshop? Neem in dat geval gerust contact met ons op, want ook speciale afmetingen kunnen we produceren. In onze eigen werkplaats hebben we alle materialen en professionals in huis om je houten raamkozijn op de gewenste maat te maken. Geef de gewenste afmetingen en specificaties aan ons door in je bestelnotities of neem direct contact met ons op. We gaan dan direct met jouw bestelling aan de slag.

Houten kozijn op maat laten maken? Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over jouw raamkozijnen? Laat dit ons dan weten door te bellen naar 0162-435278 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnonline.nl. Ons team staat iedere werkdag voor je klaar en beantwoordt je vragen zo snel mogelijk.