• Product uit eigen fabriek
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politie Keurmerk

Raamkozijnen (36)

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 6 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Raamkozijnen

Ben je op zoek naar raamkozijnen? Bij Houten Kozijn Online helpen we je graag verder. Wij maken je houten raamkozijn perfect op maat, met alles erop en eraan. Denk dan bijvoorbeeld aan ventilatieroosters, roedes en dubbel of triple glas. In een paar snelle stappen heb jij je raamkozijnen samengesteld, waarna je ze zelfs in augmented reality in de ruimte kunt plaatsen. Zo heb je een perfect beeld van hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien!

Een ruim aanbod aan raamkozijnen

Waarschijnlijk heb je al een idee van wat de functies moeten zijn van je toekomstige houten raamkozijn. Mocht je hier echter nog wat meer over willen weten, klik dan op onderstaande links om per product meer te ontdekken:

Bij elk houten raamkozijn krijg je gratis beslag geleverd. Dit beslag is voorzien van het Politiekeurmerk, wat betekent dat het voor inbrekers moeilijk is om je woning te betreden. Dit geldt voor al onze producten, van voordeuren tot wc-raampjes.

De voordelen van houten raamkozijnen

De voordelen van hardhouten kozijnen zijn heel divers. Hieronder vind je de belangrijkste.

  • Houten kozijnen zijn makkelijk te schilderen.

Wil je een andere look voor je houten raamkozijn? Geen probleem! Want ze zijn makkelijk en snel over te schilderen.

  • Creëer je eigen stijl kozijnen.

Houten raamkozijnen zijn makkelijk op maat te maken. Hierdoor kun je ze makkelijk aanpassen aan de stijl van je huis.

  • Goede isolatie.

Hout isoleert beter dan kunststof en aluminium. Onze raamkozijnen beschermen je tegen weersinvloeden en geluidshinder.

  • Klassieke kozijnen.

Echt hout, echte sfeer. Klassieke houten kozijnen zorgen ervoor dat de sfeer van een pand behouden blijft.

Houten raamkozijnen
Houten Draairaam

Schakel ons in voor speciale verzoeken

Hoewel wij veel raamkozijnen in ons aanbod hebben, kan het weleens voorkomen dat het houten raamkozijn van je dromen er nog niet bij zit. Neem in dat geval gerust contact met ons op, want ook speciale verzoeken behandelen wij. We hebben namelijk alle materialen en professionals in huis om je houten raamkozijn op maat te maken. Dit kan je aan ons doorgeven in je bestelnotities, maar het is natuurlijk ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen.

Laat ons weten wat je wensen zijn

Heb je nog vragen over je gewenste raamkozijnen? Laat dit ons dan weten door te bellen naar 0162 435278 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnonline.nl. Ons team staat iedere werkdag voor je klaar en beantwoordt je vragen zo snel mogelijk.