• Wij scoren een 9.0
 • Altijd 5 jaar garantie
 • Politie Keurmerk

Stap

1 Kies jouw kozijn

Stap

2 Maak op maat

Stap

3 Bestelling plaatsen

Raamkozijnen (31)

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 8 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je.

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Raamkozijnen

Ben je op zoek naar een houten raamkozijn? Dan ben je bij houtenkozijnonline.nl op de juiste plek! Onze gespecialiseerde vakmannen maken met veel passie je gewenste ramen en kozijnen.

Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende typen raamkozijnen die je via deze webshop kan bestellen. Onze raamkozijnen kunnen in verschillende types worden geleverd. Je hebt de keuze uit: vaste kozijnendraairaam kozijnen, kiepramen, klepramen en draai-/kiepraam kozijnen.

In elk van deze categorieën staan de meest voorkomende raamkozijn modellen. Ben je toch op zoek naar iets anders? Neem dan contact op, voor een vrijblijvende offerte.

De voordelen van houten raamkozijnen

De voordelen van houten raamkozijnen zijn heel divers. Hieronder vind je de belangrijkste.

 • Houten kozijnen zijn makkelijk te schilderen.
  Wil je een andere look voor je raamkozijnen? Geen probleem! Want ze zijn makkelijk en snel over te schilderen.
 • Creëer je eigen stijl kozijnen.
  Houten raamkozijnen zijn makkelijk op maat te maken. Hierdoor kun je ze makkelijk aanpassen aan de stijl van je huis.
 • Goede isolatie.
  Hout isoleert beter dan kunststof en aluminium. Onze hardhouten raamkozijnen beschermen je tegen weersinvloeden en geluidshinder.
 • Klassieke kozijnen.
  Echt hout, echte sfeer. Klassieke houten kozijnen zorgen ervoor dat de sfeer van een pand behouden blijft.
Houten raamkozijnen
Houten Draairaam

Houten kozijnen op maat

Al onze kozijnen worden 100% op maat gemaakt. Als je kozijnen op maat laat maken, komen hier nogal wat vragen en specificaties bij kijken Wij willen ervoor zorgen dat al, maar dan ook al onze klanten tevreden zijn over onze producten. Daarom sturen we je eerst een technische tekening. We wachten daarom met de productie van je houten raamkozijnen voordat alles duidelijk is. Als je akkoord hebt gegeven starten we de productie.

Klantenservice

Wil je graag advies van een van onze specialisten of heb je nog vragen over de ramen en kozijnen? Of wil je een kozijn op maat, maar kun je jouw gewenste kozijn niet op onze website vinden? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

De voordelen van Houten Kozijn Online

 • Snelle levering
  Als je eenmaal weet welke raamkozijnen je wil hebben dan wil je ze uiteraard snel in ontvangst nemen. Door onze digitale verwerking kunnen we snel aan de slag met de tekeningen en krijgt je binnen no-time je ontwerp opgestuurd waarna de kozijnen geproduceerd worden.
 • Scherpe prijzen
  Omdat we gebruik maken van een webshop besparen we flink op vaste lasten, wat resulteert in goedkopere kozijnen voor jou.
 • Zeer overzichtelijk
  Omdat je bestelling online wordt verwerkt kun je deze op elk moment volgen en checken of alles in orde is.