Bestellen

Wat gebeurt er na je bestelling?

Bij Houten Kozijn Online zorgen we voor een snelle levering. Om je kozijn zo goed mogelijk te produceren en te leveren werken we met een vast stappenplan, om de procedure nauwkeurig te laten verlopen. Wel zo handig. Jij krijgt namelijk een top-kozijn dat gegarandeerd klopt!

Stap 1 – De verwerking van je bestelling

Als we je bestelling ontvangen, gaan we direct aan de slag met het controleren van je bestelling. Zien wij gekke dingen? Dan nemen we contact met je op.

Stap 2 – Het maken van een technische tekening

De visuele weergave van je kozijn heb je al gezien tijdens het bestellen. Nu maken we een officiële technische tekening met alle maten en details. Deze ontvang je per mail en vind je terug in je persoonlijke Houten Kozijn Online dashboard.

Stap 3 – Goedkeuring van de technische tekening

Heb je de technische tekening gecontroleerd? Is alles helemaal naar wens? Dan geef je goedkeuring in je Houten Kozijn Online Dashboard.

Stap 4 – De productie

Nu starten we de productie. Onze moderne machines zorgen ervoor dat je kozijnen tot op de millimeter kloppen. Met ons vernieuwde productieproces zorgen we voor kozijnen van echte topkwaliteit. De kozijnen worden gespoten in de grondverf. Zijn ze helemaal droog? Dan volgt er een laatste check en gaan ze op transport.