• Product uit eigen fabriek
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politie Keurmerk

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 6 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Achterdeuren

Houten achterdeuren online bestellen?

Je bent op zoek naar een houten achterdeur? Dat komt goed uit! We hebben hierboven een selectie van onze meest bestelde houten achterdeuren gemaakt. Al deze achterdeuren zijn online te bestellen.

Doorloop het stappenplan en vul jouw wensen in. Ons systeem maakt een 3d weergave van jouw bestelling. Zo kan je precies zien wat je bestelt. We maken altijd nog een officiële technische tekening. Zo kun jij nog controleren of je bestelling helemaal goed is.

Staat jouw gewenste achterdeur niet op deze pagina? Kijk dan ook eens bij onze deurkozijnen, deze zijn ook geschikt als achterdeur.

Speciaal op maat gemaakt

Wist je dat al onze producten speciaal voor jouw worden gemaakt? Daarom is het mogelijk om aan veel speciale wensen te voldoen. Alles is 100% maatwerk. Kies zelf het soort glas en bepaal hoeveel stapeldorpels je in jouw deur wil. Bepaal zelf aan welke kant de scharnieren en het handvat zit. Zo ontwerp je zelf de deur die precies past bij jouw wensen.

Kun je jouw achterdeur toch niet vinden? Stuur ons dan gewoon even een schets met jouw gewenste product. Dan sturen we je een offerte op maat.

Houten achterdeur