Gratis levering

GRATIS LEVERING

Bij Houten Kozijn Online hechten we veel waarde aan goed transport voor jouw nieuwe kozijnen. We doen er daarom alles aan om je kozijnen goed te bezorgen. En sinds kort doen we dit zelfs gratis. Voor spoedlevering vragen we een klein bedag. Meer over de spoedlevering vind je hier.

Leverkosten? Die zijn er niet!

Bij Houten Kozijn Online vinden we dat het transport goed geregeld moet zijn. De kosten hiervan nemen we graag voor eigen rekening.
Door efficiënt te plannen, en levering in de zelfde regio tegelijk te bezorgen kunnen we al onze leveringen gratis versturen. Da’s fijn!

Hoe doen we dit?

  • De kozijnen worden netjes ingepakt. Met schuimrubber en folie beschermen we de hoeken zodat die niet beschadigen.
  • Om de kosten laag te houden, plannen we de bezorgroutes zo efficiënt mogelijk. Zijn er in een bepaalde week meerdere leveringen in 1 regio? Dan leveren we die op de zelfde dag. Zo zorgen we ook nog eens voor minder kilometers en daardoor ook minder uitstoot!

Wanneer wordt mijn kozijn geleverd?

  • Heb je een bestelling geplaatst? Dan ontvang je binnen 2 weken de exacte leverdag.
  • En op de dag vóór levering ontvang je de levertijd. Zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

Hoe verloopt de levering?

  • Ruim voor de exacte leverdatum nemen wij contact met je op. We geven je dan de afleverdatum, je kunt alvast gaan plannen en over je kozijn gaan dromen. Het duurt nu namelijk niet lang meer!
  • Een dag voor levering nemen wij contact met je op. We geven je dan een specifiek tijdvak. Bij de levering moeten er minimaal 2 personen aanwezig zijn om het kozijn in ontvangst te nemen.
  • De chauffeur komt altijd alleen. Bij een kozijn of glas dat groter is dan 1,5 m2 vragen we je de chauffeur te helpen het kozijn van de wagen te tillen. Zo kunnen we de verzendkosten laag houden, voor beide partijen extra fijn! Zo kunnen we jouw kozijn gratis leveren!
  • De bok blijft trouwens staan. Zo hoeven we niet terug te komen om hem op te halen. Dat scheelt kilometers en uitstoot!