Over ons

Houten Kozijn Online maakt kozijnen bestellen makkelijk

“Ik geloof dat iedere consument eenvoudig vanuit huis kozijnen kan bestellen om daarmee zijn of haar wooncomfort te verhogen. Elke dag bezorgen we houten kozijnen door heel Nederland en België.”

~ Sander de Jong / Eigenaar van De Jong Kozijnen & Houten Kozijn Online

Toen Sander deze kozijnenwebshop startte, keken veel mensen hem een beetje vreemd aan. We waren namelijk de eerste kozijnenwebshop van Nederland. Veel mensen zeiden dat het verkopen van kozijnen online niet mogelijk was. Wij gingen de uitdaging aan. Een webshop voor hardhoutenkozijnen, ramen en deuren was een weloverwogen en bewuste keuze. En die heeft goed uitgepakt. Inmiddels verkopen we dagelijks vele kozijnen door heel Nederland met een team van ruim 60 medewerkers. Een echt succes dus!

Een kozijnenwebshop met slimme functies

Via onze online webshop kun je gemakkelijk een houten kozijn samenstellen. Met extreem slimme formulieren, zorgen we dat we alle benodigde informatie vragen. Aan de hand van jouw wensen bouwen we een realistisch 3d tekening van jouw gewenste product op maat. En om het af te maken kun je jouw kozijn op maat projecteren op je gevel. Handig, toch?

Ons assortiment

Op onze webshop vind je hardhouten raamkozijnen, deurkozijnen, tuindeuren en schuifpuien op maat. We kunnen je helpen met al je wensen. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatieklus, we denken graag met je mee. We beschikken over de nieuwste en modernste machines. Om iedereen op maat te helpen, wat je wensen ook zijn.

Gegarandeerd 100 % eigen productie

Bij Houten Kozijn Online doen wij alles 100% zelf. We vinden het belangrijk het gehele traject zelf te beheren om jou zo goed mogelijk te helpen. Door alles in eigen productie te houden, ben je verzekerd van een echt kwaliteitskozijn.

Jouw voordelen.

 • Snelle levering:
  Alles wordt digitaal verwerkt, waardoor we “de lijntjes” kort houden en snel kunnen handelen.
 • Nette prijzen:
  Door de webshop kunnen we onze prijzen scherp houden. Door ons aanbod digitaal aan te bieden, besparen we ons enkele kosten die we zonder webshop wel zouden maken.
 • Volledige service:
  Een webshop heeft minder “handjes” nodig en hierdoor kunnen we je uiteindelijk beter en persoonlijker helpen. Eventuele klachten kunnen we met de hoogste prioriteit verhelpen. Het voordeel van “korte lijntjes” werkt dus ook voor het aanbieden van goede service.
 • Zeer overzichtelijk:
  Het digitaal verwerken van je bestelling levert ook jou voordelen op. Je kunt via de webshop eenvoudig nagaan in welk stadium van het traject je bestelling zich bevindt.
 • Betrouwbaar:
  Door de digitale verwerking en de mogelijkheid je bestelling te volgen, kun je zelf op ieder gewenst moment controleren of de bestelling naar wens is. Op deze manier verhelpen we de kleinste misverstanden en kunnen we je zeer betrouwbaar bedienen. Daarom hebben ruim 900 klanten ons al beoordeeld met meer dan een 9!
 • Advies op maat:
  Op onze webshop kun je een groot aantal producten helemaal naar wens samenstellen. Kom je er even niet uit? Dan staan we klaar om je te adviseren en op maat advies te geven.