OVER ONS

Houten Kozijn Online

Houtenkozijnonline.nl is een online specialist in hardhouten kozijnen, kozijn-raam-, en kozijn-deurcombinaties en schuifpuien op maat. Wij bedienen allerlei klanten met diverse wensen. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie klus, omdat we alles naar uw wensen produceren is geen opdracht ons vreemd. Wij beschikken over zeer moderne productiefaciliteiten om u op maat te kunnen bedienen, wat uw wensen ook mogen zijn.

Eigen beheer
Alle stappen in het traject, van uw bestelling tot het monteren en aflakken en beglazen van de bestelling, bieden wij u aan in eigen beheer. Wij vinden het belangrijk het gehele traject zelf te beheren om misverstanden te voorkomen en uw bestelling op maat te garanderen.

De webshop, uw voordelen

Het mag u misschien wat vreemd in de oren klinken, maar een webshop voor hardhoutenkozijnen, ramen en deuren is een weloverwogen en bewuste keuze. U geniet enkele voordelen die specifiek zijn door het aanbod van een webshop:

 • Snelle levering:
  Alles wordt digitaal verwerkt, waardoor we “de lijntjes” kort houden en snel kunnen handelen.
 • Scherpe prijzen:
  Door de webshop kunnen we onze prijzen scherp houden. Door ons aanbod digitaal aan te bieden, besparen we ons enkele kosten die we normaliter (zonder webshop) wel zouden maken.
 • Goede service:
  Een webshop heeft “minder handjes” nodig om op te kunnen treden mocht onze service dat van u verlangen. Hierdoor kunnen we persoonlijker met u klachten en nazorg verhelpen. Het voordeel van “korte “lijntjes” werkt dus tevens voor het aanbieden van goede service.
 • Zeer overzichtelijk:
  Het digitaal verwerken van uw bestelling levert u ook voordelen op ten opzichte van de overzichtelijkheid van uw bestelling. Omdat we via een vast stappenplan werken weet u ten alle tijden waar u aan toe bent. U kunt via de webshop nagaan in welk stadium van het traject u zich bevindt.
 • Hoge betrouwbaarheid:
  Door de digitale verwerking en de mogelijkheid uw bestelling te volgen kunt u zelf op ieder gewenst moment controleren of de bestelling naar uw wens is. Op deze manier verhelpen we de kleinste misverstanden en kunnen we u zeer betrouwbaar bedienen.

 

Houten kozijn oline pand

ONZE VAARDIGHEDEN

Snelle levering0%
Hoge kwaliteit hardhout0%
Goede service0%
Scherpe Tarieven0%