• Wij scoren een 9.0
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politie Keurmerk

Stap

1 Kies jouw kozijn

Stap

2 Maak op maat

Stap

3 Bestelling plaatsen

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 8 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je.

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Schuifpuien

Houten schuifpui op maat

Je bent op zoek naar een schuifpui op maat? Je nieuwe schuifpui moet uiteraard precies in je gevel passen. Dat komt perfect uit. Onze schuifpuien worden namelijk tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd.

Diverse modellen schuifpuien

Je hebt de keuze uit houten schuifpuien in verschillende varianten. Je kiest uit een dubbele houten schuifpui of een enkele houten schuifpui. Eventueel kies je voor een zijraam of een bovenraam voor extra lichtinval.

Ontvang eerst een technische tekening

Je ontvangt altijd een technische tekening. Voordat je schuifpui inclusief schuifdeur daadwerkelijk in productie wordt genomen, sturen we je een mail. Hierin vind je een technische tekening waarop je wijzigingen kunt doorgeven. Ben je helemaal akkoord? Dan starten we de productie!

Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen misverstanden ontstaan en dat je als klant uiterst tevreden bent met het eindresultaat. Wij staan altijd open voor feedback en streven ernaar om onze diensten altijd te verbeteren waar mogelijk.

Wat kost een schuifpui?

Het kostenplaatje van een houten schuifpui is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kun je om te beginnen bij ons kiezen uit een enkele schuifpui of dubbele schuifpui.

Daarnaast geef je bij het bestellen van een schuifpui aan hoe groot je schuifpui mag worden. Kies de gewenste kleur. En kies of je graag een Ekosiet onderdorpel aan de schuifpui wil toevoegen.

Ook geef je jouw voorkeur aan met betrekking tot glas, ventilatie roosters en het schuifgedeelte. Bij het samenstellen van de schuifpui zie je welke kosten er bij elk van voorgaande onderdelen komen kijken. Bij het kiezen van de enkele- of dubbele schuifpui kun je al wel een vanaf-prijs zien. Dit om je een indicatie te geven van de kosten.

Klanten beoordelen ons met een 9!

Ben je benieuwd wat andere consumenten van onze diensten vinden? Neem dan een kijkje naar onze Webwinkelkeur-beoordelingen.

Houten schuifpui
Houten schuifpui