• Product uit eigen fabriek
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politie Keurmerk

Houten schuifpui (2)

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 7 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Houten schuifpui

Je bent op zoek naar een schuifpui? Je nieuwe schuifpui van hout moet uiteraard precies in je gevel passen. Dat komt perfect uit. Onze houten schuifpuien worden namelijk tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, helemaal zoals jij dat wilt.

Een houten schuifpui is leverbaar in diverse modellen

Bij Houtenkozijnonline.nl heb je de keuze uit houten schuifpuien in verschillende varianten. Je kiest uit een dubbele houten schuifpui of een enkele houten schuifpui. Eventueel kies je voor een zijraam of een bovenraam voor extra lichtinval.

Ontvang eerst een technische tekening van je schuifpui

Je ontvangt altijd een technische tekening, voordat je nieuwe schuifpui inclusief schuifdeur van hout daadwerkelijk in productie wordt genomen. Deze sturen we je per e-mail. Hierin vind je een technische tekening waarop je wijzigingen kunt doorgeven. Ben je helemaal akkoord? Dan starten we de productie!

Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen misverstanden ontstaan en dat je als klant uiterst tevreden bent met het eindresultaat. Wij staan altijd open voor feedback en streven ernaar om onze diensten steeds te verbeteren waar mogelijk.

Het kostenplaatje van je nieuwe schuifpui

De kosten van een schuifpui van hout zijn afhankelijk van een aantal factoren. Je begint bij het kiezen van een dubbele of enkele schuifpui van hout. Daarnaast geef je bij het bestellen van je nieuwe schuifpui aan ons door hoe groot deze mag worden en in welke kleur je de pui wil. Je kiest ook of je graag een Ekosiet-onderdorpel aan de schuifpui wil toevoegen.

Ook geef je jouw voorkeur aan met betrekking tot glas (geen, dubbel of triple glas), ventilatieroosters en het schuifgedeelte. Bij het samenstellen van je nieuwe houten schuifpui zie je wat de tarieven zijn van de voorgaande onderdelen. Bij het kiezen van de enkele of dubbele schuifpui zie je al wel een vanaf-prijs. Dit om je een indicatie te geven van de kosten.

Ontdek waarom onze klanten ons beoordelen met een 9!

Ben je benieuwd wat andere consumenten van onze diensten vinden? Bekijk dan zeker eens onze Webwinkelkeur-beoordelingen. Heb je nog vragen over een schuifpui van hout of kan je advies gebruiken? Bel dan naar 0162 435278 of stuur een e-mail naar info@houtenkozijnonline.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen.

Houten schuifpui