• Product uit eigen fabriek
 • Altijd 7 jaar garantie
 • Politiekeurmerk

Hardhouten deuren

Je bent op zoek naar nieuwe hardhouten kozijnen. Dan ben je bij Houtenkozijnonline.nl op de juiste plek! Onze gespecialiseerde vakmannen maken met veel passie je gewenste deuren. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende typen deuren die je op onze webshop kunt bestellen. Al onze deuren met kozijn worden speciaal voor je op maat gemaakt.

Veelgestelde vragen

Ontvang ik een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 6 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Een ruim assortiment deuren

Bij houtenkozijnonline.nl beschikken we over een ruim assortiment aan hardhouten deuren. Je kiest uit deuren met bovenlicht of zijlicht. Of een combinatie, dus met bovenlicht en zijlicht. Dit zorgt voor een stijlvolle en klassieke uitstraling van je interieur. Of je nu een grote hoeveelheid deuren nodig hebt of juist een enkele deur, wij behandelen iedere deur met dezelfde passie en zorgvuldigheid. Je deur met deurkozijn kan in dichte uitvoering, maar ook met een glasopening geleverd worden. Je hebt de keuze uit verschillende soorten glas zoals HR++-glas en HR+++-glas.

Altijd 100% maatwerk

Bij houtenkozijnonline.nl garanderen wij volledig maatwerk. Alles wordt helemaal naar jouw wensen geproduceerd. Kun je jouw droomdeur niet vinden op onze site? Of heb je nog vragen of advies nodig, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

De voordelen van een houten deurkozijn

 • Maatwerk
  Een houten deurkozijn kan geheel op maat en naar wens samengesteld worden. Zo stel je de kozijnen makkelijk af op de stijl van jouw huis.
 • Isolerend
  De isolatiewaarde van hardhout is hoger dan de isolatiewaarde van kunststof en aluminium kozijnen. Dit zorgt dus voor een lagere energierekening.
 • Aanpasbaar en eenvoudig te herstellen
  Houten deuren zijn makkelijk aanpasbaar. Dit zorgt er ook voor dat ze makkelijk te renoveren zijn. Bij eventuele schade zijn ze dan ook makkelijk te herstellen.
 • Makkelijk schilderbaar
  Houten deuren zijn gemakkelijk over te schilderen. Dit zorgt ervoor dat u uw hardhouten deurkozijnen regelmatig een andere kleur kunt geven.
Houten enkele deur