• Product uit eigen fabriek
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politie Keurmerk

Openslaande tuindeuren (17)

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 7 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Openslaande tuindeuren

Ben je op zoek naar openslaande tuindeuren van hout om je tuin compleet te maken? Bij Houtenkozijnonline.nl helpen we je verder! Wij maken je openstaande tuindeuren helemaal zoals jij dat wilt, met de specifieke afmetingen die je aan ons doorgeeft. Heb je al je voorkeuren aan ons doorgegeven en ga je akkoord met onze technische tekening? Dan heb je je tuindeuren al binnen enkele weken in huis!

Openslaande tuindeuren van duurzaam hout

Het voordeel van hardhout (ten opzichte van aluminium of kunststof) is dat het - naast dat het bescherming biedt - voor een klassieke en stijlvolle uitstraling zorgt en dat het beter isoleert. De sfeer die onze openslaande tuindeuren van hout met zich meebrengen, zorgt ervoor dat je ultiem geniet van je huis en tuin.

Wij maken deuren op maat

Onze houten kozijnen en tuindeuren worden op maat gemaakt en zijn beschermd tegen weersinvloeden en geluidshinder. Op een stijlvolle wijze sluit je met tuindeurkozijnen je buitenterrein van je binnenterrein. Maar tegelijkertijd zorg je dat buiten en binnen perfect in elkaar overlopen. De hoeveelheid extra licht in je woonkamer, keuken of eetkamer zorgt bovendien voor extra gezelligheid.

Houten tuindeur met roedes
Houten tuindeuren

Ontvang een technische tekening

Bovenaan deze pagina vind je een overzicht van de diverse tuindeuren waar je uit kiest. Omdat jouw tevredenheid voor ons op de eerste plek staat, krijg je de technische tekeningen opgestuurd, voordat je bestelling in productie gaat. Geef aan ons door of je hier nog opmerkingen over hebt, zoals aanpassingen of vragen. Ga je akkoord? Dan gaan wij aan de slag met het produceren van je openslaande tuindeuren van hout.

Het kostenplaatje van je tuindeur

Iedereen heeft natuurlijk een bepaald budget in gedachten wanneer zij op zoek zijn naar nieuwe tuindeuren op maat. De kosten zijn geheel afhankelijk van jouw specifieke wensen en de afmetingen. Dit berekenen we heel eenvoudig voor je wanneer je al je voorkeuren doorgeeft tijdens je bestelling. Je kiest hierbij onder andere voor:

  • De draairichting, met of zonder kunststof onderdorpel
  • Het deurtype
  • Het eventuele bijgeleverde glas
  • Ventilatieroosters
  • Het veiligheidsbeslag

Ervaar de voordelen van onze houten tuindeuren

Door te kiezen voor onze hardhouten deuren, profiteer je van vele voordelen. Je creëert allereerst een authentieke en stijlvolle look in je woning. Daarnaast heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment met vele vormen en uitstralingen. Ook zijn onze openslaande tuindeuren van hout zeer goed beschermd tegen weersinvloeden en geluidshinder. Kan je niet langer wachten? Plaats je bestelling dan direct en ervaar de voordelen van Houtenkozijnonline.nl! Indien je nog vragen hebt, bel je naar 0162 435278 of stuur je ons een e-mail via info@houtenkozijnonline.nl.