• Wij scoren een 9.0
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politie Keurmerk

Stap

1 Kies jouw kozijn

Stap

2 Maak op maat

Stap

3 Bestelling plaatsen

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 8 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je.

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Tuindeuren

HARDHOUTEN TUINDEUR

Ben je op zoek naar een mooie hardhouten tuindeur om je tuin compleet te maken? Dan ben je op het juiste adres bij houtenkozijnonline.nl. Onze vakmannen en specialisten staan dagelijks voor je klaar om je gewenste kozijnen en openslaande tuindeuren te maken.

WAAROM HOUTEN TUINDEUREN?

Het voordeel van hardhout (ten opzichte van aluminium of kunststof) is dat het naast dat het bescherming biedt ook voor een klassieke en stijlvolle uitstraling zorgt en dat het tevens beter isoleert. De sfeer die houten tuindeuren met zich meebrengen, zorgt ervoor dat je echt kan genieten van je huis en tuin.

Houten tuindeur met roedes
Houten tuindeuren

TUINDEUREN OP MAAT

Onze houten kozijnen en tuindeuren worden op maat gemaakt en zijn beschermd tegen weersinvloeden en geluidshinder. Op een stijlvolle wijze sluit je met tuindeurkozijnen je buitenterrein van je binnenterrein. Maar tegelijkertijd zorg je dat buiten en binnen perfect in elkaar overlopen. De hoeveelheid extra licht in je woonkamer, keuken of eetkamer zorgt voor extra gezelligheid.

Ontvang een technische tekening

Bovenstaand vind je een overzicht van de verschillende typen tuindeuren die wij in ons assortiment hebben en via de webshop te bestellen zijn. Omdat jouw tevredenheid voor ons op de eerste plek staat, krijg je voordat het kozijn of tuindeur op maat gemaakt wordt, eerst de tekeningen opgestuurd. Zodat je een uiteindelijke goedkeuring, of gewoon eenvoudig nog een aanpassingen door kunt geven.

Op deze manier voorkomen we misverstanden en kunnen we je zo snel mogelijk van je openslaande tuindeuren en kozijnen voorzien.

Wat kost een tuindeur?

Wat kosten openslaande tuindeuren? De kosten van een hardhouten tuindeur zijn afhankelijk van de door jou gewenste eigenschappen van de deur.

Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de maatvoering, draairichting met of zonder kunststof onderdorpel, het type deur, het eventueel bijgeleverde glas en het soort glas, het ventilatierooster en het veiligheidsbeslag.

De grote hoeveelheid eigenschappen waar je uit kunt kiezen, zorgen ervoor dat de prijzen voor tuindeuren van elkaar verschillen.

Kies één van onze tuindeuren en doorloop het keuzemenu. Het systeem berekent direct de prijs van jouw tuindeur. Heb je nog een vraag? Stel hem een één van onze experts.

De voordelen van houten tuindeuren

Wat zijn de voordelen van houten tuindeuren?

  • Creëren van een authentieke, stijlvolle uitstraling
  • Ruim assortiment met veel vormen en uitstralingen
  • Goede isolatie en bescherming tegen weersinvloeden en geluidshinder