• Product uit eigen fabriek
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politie Keurmerk

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 6 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Draairamen

De draairamen van Houten Kozijn Online draaien naar buiten en zijn voorzien van Habo-sluitingen en sluitkommen. Deze voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk, wat betekent dat het voor inbrekers moeilijk is om binnen te komen. Bovendien worden al onze kozijnen gemaakt van mahoniehout: een duurzaam en sterk hout dat veel uitstraling met zich meebrengt.

Beslag op onze draairamen wordt gratis meegeleverd

Al onze draairamen worden geleverd met een geïntegreerde remschaar, waardoor het raam op verschillende ventilatiestanden vastgezet kan worden. Het beslag van je draairaam wordt voorzien van beslag (een slot) met het Politiekeurmerk. Zo kun je het raam veilig sluiten. Dit leveren we allemaal gratis mee.

Ruime keuze uit glassoorten

Je hebt de keuze uit verschillende soorten glas in je draairamen. Zo bepaal je eerst of je HR++ glas (dubbel glas) of HR+++ glas (triple glas) wil. Dubbel glas is goedkoper dan triple glas, maar isoleert iets minder goed. Hoewel dit zo is, is triple glas niet altijd de juiste keuze voor iedere woning. Dit is namelijk vooral nuttig als de rest van je woning ook van triple glas is voorzien.

Na de glassoort bepaal je of je gelaagd glas wil. Dan wordt er een dun laagje folie op het glas geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het glas niet versplinterd als het breekt. Je kan deze folie aan de binnenkant en de buitenkant van het glas plaatsen.

Het glas in onze hardhouten kozijnen wordt altijd vanuit binnen geplaatst. Dit voorkomt inbraak.

Een extra isolerend kozijn

Om tocht en geluidshinder te voorkomen is het draairaam rondom voorzien van een Deventer-kaderprofiel. Je bespaart hiermee flink op je energierekening, want het is de ideale bescherming tegen tocht langs ramen en deuren.

Kies voor kwalitatief hoogwaardige draairamen

Het bestellen van je draairamen is heel gemakkelijk via onze webshop. In een aantal stappen heb je al je voorkeuren doorgegeven en betaal je veilig. Heb je nog vragen of een speciaal verzoek? Laat dit ons dan weten via onze online chat, bel naar 0162 435278 of stuur ons een e-mail via info@houtenkozijnonline.nl.

Houten Draairaam