• Product uit eigen fabriek
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politie Keurmerk

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 6 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Deurkozijnen

Hardhouten deurkozijnen

De hardhouten deurkozijnen van Houten Kozijn Online staan bekend om hun prachtige uitstraling en charme. De robuuste kwaliteit voel je bij het sluiten van de deur.

Alle deurkozijnen worden speciaal voor je op maat gemaakt. Want we begrijpen dat je soms iets anders wil dan gebruikelijk. Daarom vragen we je enkele vragen waardoor je bijna alle combinaties kunt kiezen.

Een vast raam naast of boven je deurkozijn?

Vaak wordt een deurkozijn voorzien van een extra vast raam naast of boven de deur. Dit noemen we een zijlicht of een bovenlicht.

Omdat je de keuze hebt uit verschillende typen deurkozijnen is bijna elke optie wel mogelijk. Je kiest een zijlicht links, rechts of aan beide zijden. En dit allemaal in combinatie met een raam boven de deur.

Ook kies je eenvoudig voor een klepraam boven de deur, of boven in het zijlicht. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos.

Dichte of glasdeuren?

De meeste deuren worden besteld met glas hierin. Dit als achterdeur of bergingsdeur. Je kiest ook eenvoudig uit een dichte deur. Dit als de ruimte volledig afgesloten dient te worden.

De voordelen van houten deurkozijnen

  • Je hebt de keuze een houten deurkozijn volledig op maat te bestellen. Zo pas je je nieuwe deurkozijn volledig aan naar de stijl van je woning.
  • Bespaar op je energierekening! Een houten deurkozijn isoleert namelijk beter dan een deurkozijn van kunststof of aluminium.
  • Je kozijn is makkelijk aan te passen. Heb je in de toekomst schade? Een houten kozijn is perfect te repareren. Met een  kunststof kozijn is dit niet mogelijk.
  • Verander van kleur. Je schildert een houten kozijn makkelijk over. Dus, ben je de kleur op je kozijn beu? Dan schilder je je kozijn gewoon opnieuw.

Offerte op maat is ook mogelijk

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest bestelde houten deurkozijnen. Vind je toch niet wat je nodig hebt?  Stuur ons dan een schets op de offerte op maat pagina. We sturen je binnen 48 uur een offerte op maat.

Houten deurkozijnen