• Product uit eigen fabriek
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politie Keurmerk

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 6 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Vaste Kozijnen

Houten vaste kosten

Vaste kozijnen bevatten vanzelfsprekend geen draaiende delen. Het is enkel een kozijn met vast glas erin. Vast glas kozijnen worden vaak gebruikt. Er zijn dan ook erg veel verschillende variaties waaruit je kan kiezen.

De meest gebruikte modellen vast glas kozijnen bestaan uit 1 of 2 vakken. Maar ook een uitgebreid kozijn met 3 of meer vakken is mogelijk. Als je kiest uit meerdere vakken, bepaal je helemaal zelf of deze boven elkaar (verticaal) of naast elkaar (horizontaal) geplaatst worden. Zo hebben we voor iedereen het juiste vast glas kozijn.

Een vast kozijn naast een raam of deur?

Een vast glas kozijn wordt ook vaak gebruikt als bovenlicht (bovenraam) of zijlicht (zijraam). Dit zie je vaak bij een tuindeur. Maar ook bij een draaikiepraam of een draairaam wordt vaak een vast glas kozijn toegevoegd. Dan kan 1 deel van het kozijn wel open. En het vaste glas kozijn hiernaast blijft gesloten.

Extra veilig

Het glas wordt vastgezet door middel van stevige glaslatten aan de binnenzijde van je kozijn. Hierdoor is het kozijn extra inbraakwerend. En daar bovenop is er ook nauwelijks onderhoud nodig.

Volledig isolerend

De vaste kozijnen zijn perfect geïsoleerd. Zo zorg je voor maximale besparing van je energierekening en is er geen geluidshinder meer.

In het bovenstaande overzicht vind je alle raamkozijnen met een vast raam. In ons assortiment hebben we ook draairaam kozijnen en draai-/kiepraam kozijnen.