Wc-raampje

Wil je een wc-raampje plaatsen? Stel deze dan helemaal naar wens samen bij Houten Kozijn Online. Je kiest bij ons uit allerlei soorten ramen, zoals draai-kiepramen, vaste ramen, draairamen, et cetera. Bij een wc-raampje met een kozijn van hout zien we echter vaak dat er wordt gekozen voor een klepraam.

Een wc-raampje met kozijn van hout

Wij gebruiken voor al onze producten mahoniehout. Deze houtsoort is duurzaam, sterk en makkelijk bewerkbaar. Dit maakt het ideaal materiaal voor het maken van jouw wc-raampje van hout. Wij doen dit bovendien precies zoals jij dat voor je ziet, in de formaten die je aan ons doorgeeft. We leiden je hier doorheen in een aantal stappen tijdens het bestelproces. Zo maken we het je zo gemakkelijk mogelijk om je toiletraam te bestellen.

Een raampje met meerdere vakken

Wanneer je een raam bij ons bestelt, kan je kiezen uit een enkel vak of meerdere vakken. Mocht je dus meer ruimte hebben in je wc, overweeg dan bijvoorbeeld een 2- of 3-vakskozijn voor meer lichtinval. Dit is te combineren met zowel vaste ramen als ramen die open kunnen. Je stelt je wc-raampje met kozijn van hout helemaal naar wens samen.

Plaats je bestelling vandaag nog

Heb je een keuze gemaakt en de maten opgemeten in het toilet? Dan ben je er klaar voor om je bestelling te plaatsen bij Houten Kozijn Online! In een aantal stappen heb jij al je voorkeuren aan ons doorgegeven en betaal je veilig en vertrouwd. Heb je nog vragen? Je bereikt ons via de online chat, maar ook telefonisch via 0162 435278 of per e-mail via info@houtenkozijnonline.nl.