• Product uit eigen fabriek
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Politie Keurmerk

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Veel gestelde vragen

Ontvang ik nog een technische tekening?

Jazeker! Je ontvangt binnen 24 uur een technische tekening met alle informatie die je nodig hebt. Onze experts hebben al goed gekeken of je de juiste zaken hebt ingevuld. Maar kijk zelf ook nog even of het bestelde kozijn precies is wat je zoekt. Geef eventuele aanpassingen aan ons door. Ben je helemaal tevreden? Dan keur je de technische tekening goed. De productie van je nieuwe kozijnen wordt nu in gang gezet.

Wat is de levertijd?

Heb je de technische tekening goedgekeurd? Dan duurt het gemiddeld 6 (werk)weken voordat je de bestelling ontvangt. Wij nemen altijd ruim van te voren contact met je op, om een afspraak te maken voor de levering. En één week vóór de levering bellen we je nog even om een specifieke tijd af te spreken. Zo is alles helemaal duidelijk voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken over de leverkosten. Onze kozijnen worden gratis thuisgeleverd!

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja, dat kan! Je vult eerst alle vragen in bij jouw gewenste product. Zet dit product in de winkelmand en ga naar de afrekenpagina. Heb je nog andere aanpassingen? Noteer bij de bestelnotities welke aanpassingen je graag nog meer wil. We adviseren om dan op de afrekenpagina te kiezen voor “Offerte aanvragen”. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste prijs. Heb je toch al betaald? Dan berekenen we het verschil voor je.

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Staat je gewenste product niet op onze webshop? Ook dan kun je een offerte aanvragen. Maak een schets van het kozijn dat je nodig hebt. Zet hier ook de benodigde maten en eventuele andere wensen bij. Ga naar onze offerte op maat pagina (https://houtenkozijnonline.nl/offerte-op-maat/) en vul het formulier in. Binnen 48 uur ontvang je een aangepaste offerte.

Klepramen

Wil je een klepraam bestellen dat naar buiten kiept? Wij maken deze helemaal op maat en gebruiken voor onze kozijnen altijd mahoniehout. We voorzien alle klepramen van Habo-sluitingen en sluitkommen. Deze voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk, wat zorgt voor een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Voorzie je klepraam van hoogwaardig glas

Je hebt de keuze uit verschillende soorten glas in je klepraam. Zo bepaal je eerst of je HR++ glas (dubbel glas) of HR+++ glas (triple glas) wil. Dubbel glas is het goedkoopste, maar triple glas isoleert beter.

Hierna bepaal je of je gelaagd glas wil. In dit geval wordt er een dun laagje folie op het glas geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het glas niet versplinterd als het breekt. Deze folie is zowel aan de binnenkant als de buitenkant van het glas te plaatsen.

Het glas in onze kozijnen wordt altijd vanuit binnen geplaatst. Dit maakt het minder gevoelig voor inbraak.

Een extra isolerend kozijn

Om tocht en geluidshinder te voorkomen, is het raam rondom voorzien van een Deventer-kaderprofiel. Door dit hoogwaardige schuimmateriaal zorgen we ervoor dat het profiel zonder veel kracht sluit, terwijl de kier wel perfect wordt afgesloten. Je woning is hiermee uitstekend geïsoleerd, waardoor je uiteindelijk flink op je energierekening bespaart.

Een groot aanbod aan raamkozijnen

Naast het bestellen van een klepraam is het bij ons mogelijk om al je andere kozijnen te kopen. Denk dan aan:

De keuze is helemaal aan jou, maar natuurlijk staat ons team klaar met gedegen advies wanneer je dat nodig hebt.

Stel ons je vragen

Heb je vragen over het bestelproces van je klepraam met kozijn op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0162 435278 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnonline.nl. Wij zijn ook iedere werkdag te bereiken via onze online chat.

Houten raamkozijnen