Houten tuindeur

Hardhouten kozijnen

Onze hardhouten kozijnen worden gemaakt van mahoniehout. Mahonie is een verzamelnaam voor verschillende tropische hardhoutsoorten. Wij werken voornamelijk met FSC-gecertificeerd hardhout. Dat wil zeggen dat het hout speciaal wordt gekweekt voor de bouw en dat er geen oerbossen voor gekapt worden. Bij ons ben je verzekerd van de beste materialen voor je hardhouten kozijn.

Hardhouten kozijnen van mahonie

Mahonie is een van de populairste soorten hardhout voor het maken van een kozijn in Nederland. Dit komt omdat het hout een aantal voordelen met zich meebrengt:

  • Het hout valt onder duurzaamheidsklasse 2 en heeft daarmee een levensduur van 30 tot wel 40 jaar, mits het goed is onderhouden.
  • Het is geschikt voor zowel binnen- als buitenkozijnen.
  • Hardhouten kozijnen van mahonie hebben een hoge isolatiewaarde.
  • Mahoniehout werkt minimaal, waardoor het makkelijk te bewerken is.

Hardhouten kozijnen kopen

Je hardhouten kozijn koop je het best en het snelst online via Houten Kozijn Online. We hebben een uitgebreide webshop waarin je eerst de indeling van je kozijn van hardhout kunt kiezen. Stel vervolgens het kozijn verder samen in ons geavanceerde bestelsysteem. Hier kun je het formaat, de kleur en overige specificaties aangeven. Vervolgens kun je onze hardhouten kozijnen zowel met als zonder HR++ of HR+++ glas bestellen.

Bestel je kozijn van hardhout eenvoudig

Na het doorgeven van al je voorkeuren en de juiste afmetingen, controleer je je bestelling en doorloop je het veilige betaalproces. Wanneer alles klopt gaan wij direct aan het slag met je hardhouten kozijn op maat. Heb je nog vragen over het bestellen van je hardhouten kozijn? Bel dan naar 0162 435278 of stuur ons een e-mail via info@houtenkozijnonline.nl. Of maak gebruik van de online chat rechtsonder in beeld.

Neem contact met ons op bij vragen

Loop je ergens tegenaan of heb je een vraag over het inmeten van je kozijn? Neem dan gerust contact met ons op.