Het beslag

Het GU beslag

Het beslag dat op een raamkozijn of deur wordt geplaatst zorgt niet alleen voor een bepaalde uitstraling. Nog belangrijker is de veiligheid van het raam of deur. Daarom gebruiken wij alleen beslag met een SKG keurmerk / Politiekeurmerk. Want de veiligheid staat altijd voorop.

Tijdens het bestelproces kun je kiezen om beslag bij te bestellen. Wil je liever je eigen beslag gebruiken? Houdt dan rekening met de PC maat van het beslag. Lees hier meer over de PC maat.

Wat ontvang je standaard?

Het kozijn wordt standaard geleverd inclusief scharnieren, cilinderslot en driepuntsluiting. Dit kost niets extra. Het veiligheidsbeslag; de binnenkruk en de buitenkruk (of de greep) kun je bijbestellen de prijs hiervan wordt vermeld bij ieder product. (het raambeslag wordt wel gratis meegeleverd)

Het beslag op draairamen en draaikiepramen

Het beslag op onze draairamen en draaikiepramen bestaat uit GU beslag met politiekeurmerk. We plaatsen een mooie GU-kruk op het raam. Dit beslag zorgt voor een mooie uitstraling omdat de scharnieren in het hout zitten verwerkt, zodat deze niet zichtbaar zijn.

Het beslag op deurkozijnen

De deuren uit ons assortiment worden voorzien van een driepuntssluiting en garnituren. Ook hier gebruiken we enkel beslag met SKG/politiekeurmerk.

Welk deurbeslag kan je kiezen?
Bij onze deurkozijnen heb je keuze uit twee verschillende opties.
1) De eerste optie bestaat uit een veiligheidskruk binnen en een veiligheidskrukbuiten.
2) De tweede optie bestaat uit een veiligheidskruk binnen en een vast greep buiten.