Tuindeuren op maat

Wij maken jouw houten tuindeuren op maat! Bij Houtenkozijnonline.nl zit je goed als je op zoek bent naar topkwaliteit, uitstekende service, persoonlijk advies en een resultaat waar je nog jarenlang van geniet. Het hout dat wij gebruiken voor je tuindeuren, is mahoniehout. Dit is een duurzame houtsoort met een hoge isolatiewaarde. Bovendien werkt dit houttype minimaal, waardoor het makkelijk bewerkbaar is.

Vóór productie maken we van je gewenste tuindeuren een tekening op maat

Maatwerk is ons vak. We vinden het dan ook belangrijk dat je precies hetgeen ontvangt wat je nodig hebt. Daarom gaan wij als volgt te werk:

  1. In onze webshop kies je de tuindeuren van hout waar je in geïnteresseerd bent.
  2. Je vult de afmetingen in (in millimeters).
  3. Vervolgens kies je de kleur (crème, antraciet of lichtgrijs) die je het mooist vindt voor je houten tuindeuren.
  4. Hierna heb je nog een aantal opties waar je uit kiest. Geef je voorkeur aan in deurhoogte, hoeveel stapeldorpels, het veiligheidsbeslag et cetera.
  5. Kies voor HR++ of HR+++ glas. Ook is het mogelijk om de houten tuindeuren zonder glas te bestellen.

Nadat je bovenstaande lijst hebt doorlopen, zie je meteen een duidelijk voorbeeld van je gewenste tuindeuren op maat. Ben je tevreden? Plaats dan je bestelling in de winkelmand en reken af. Onze experts gaan dan aan de slag met het maken van een technische tekening van je buitendeur op maat en sturen deze dan zo snel mogelijk naar je toe. Je hebt dan de mogelijkheid om wijzigingen door te geven of direct akkoord te gaan. Je tuindeuren van hout worden hierna in productie genomen in onze uitgebreide werkplaats.

Laat ons je speciale verzoek weten

Zie je in onze webshop niet de tuindeuren van hout die jij specifiek wenst? Laat het ons weten, want wij nemen vaak ook bijzondere verzoeken aan. We gaan aan de slag met het maken van een offerte op maat. Ook staan we voor je klaar wanneer je advies kunt gebruiken of vragen hebt over onze producten en/of werkwijze.

Neem telefonisch contact met ons op

Houten tuindeuren, schuifpuien en kozijnen: Houtenkozijnonline.nl levert het allemaal, geheel op maat. Indien je hier graag meer informatie over ontvangt, staan we natuurlijk voor je klaar bij ons kantoor in Oosterhout, Noord-Brabant. Bel naar 0162 435278 of stuur ons een e-mail via info@houtenkozijnonline.nl.

Houten tuindeuren