Badkamerraam

Je badkamerraam op maat bestel je gemakkelijk en snel bij Houten Kozijn Online. Wanneer je aan de slag gaat met de renovatie of bouw van je badkamer, is een raamkozijn bij velen gewenst. Het creëert namelijk meer lichtinval, maar het ventileert je badkamer ook. Wij bieden je allerlei mogelijkheden om je badkamerraam helemaal naar wens samen te stellen.

Je badkamerraam op maat maken

De keuze voor de grootte van het raamkozijn ligt natuurlijk aan de grootte van je badkamer. Wil je in een kleine ruimte een badkamerraam plaatsen? Kies dan bijvoorbeeld voor een klein wc-raampje, zodat je toch nog lichtinval en ventilatie creëert. Heb je echter veel ruimte in je badkamer? Ga dan voor een groot kozijn met draai-kiepramen.

Privacy in je badkamer

Natuurlijk zijn grote ramen in je badkamer prachtig, maar het beperkt wel je privacy. Daar zijn gelukkig voldoende oplossingen voor. Hang bijvoorbeeld rolgordijnen en -jaloezieën voor het raamkozijn in je badkamer. Of kies voor traditionele gordijnen: deze staan heel chique voor je grote badkamerraam. Je kan het precies zo maken zoals jij wil, zodat je én veel lichtinval én voldoende privacy creëert. Op deze manier trek je in ieder geval geen ongewenste aandacht van de buren.

Stel het raamkozijn voor je badkamer zelf samen

In onze webshop is het heel gemakkelijk om je badkamerraam helemaal naar wens samen te stellen. Vul in een aantal stappen al je voorkeuren in en bekijk je geplande bestelling eventueel in augmented reality. Op deze manier kan jij je badkamerraam virtueel in de ruimte plaatsen om een idee te krijgen van hoe het er uiteindelijk uitziet. Ben je tevreden? Plaats je bestelling dan en ontvang het raamkozijn voor je badkamer binnen een aantal weken. Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0162 435278 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnonline.nl.