Bergingsdeur

Is je bergingsdeur aan vervanging toe? Dan bestel je deze in een aantal simpele en snelle stappen bij Houten Kozijn Online. Wij begeleiden je door een handig bestelproces waar je al je voorkeuren en de juiste formaten door kunt geven.

Je bergingsdeur van mahoniehout bestellen

Wij maken al onze kozijnen en deuren van mahoniehout. Wij gebruiken deze houtsoort, omdat het weinig werkt; dit betekent dat het makkelijk bewerkbaar is. Bovendien is het een duurzaam materiaal dat verkrijgbaar is met het FSC-keurmerk. Er zijn dus geen oerbossen voor gekapt, maar het hout wordt speciaal gekweekt voor de bouw. Wanneer je je nieuwe bergingsdeur van Houten Kozijn Online goed onderhoudt, gaat deze nog zo’n 30 tot wel 40 jaar mee. Je doet dus absoluut een wijze investering!

Vraag ons gerust om advies

Onze bergingsdeuren zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Een berging of schuur ziet er namelijk in iedere woning anders uit, soms zien we deze in de (bij)keuken, maar ook buitenshuis. Wij gebruiken gelukkig materiaal dat zeer geschikt is voor je bergingsdeur, waar je deze ook wilt plaatsen. Heb je nog vragen of wil je een speciaal verzoek aan ons doorgeven? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0162 435278 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnonline.nl.