Deuren en kozijnen vervangen

Wil je zelf je deuren, ramen en kozijnen vervangen? Het is heel gemakkelijk om dit te doen wanneer je ons handige stappenplan volgt. Bovendien koop je bij Houtenkozijnonline.nl altijd kwalitatief zeer hoogwaardig kwalitatieve producten waarvan je nog jarenlang profiteert!

Stap voor stap zelf je deuren, ramen en kozijnen vervangen

Het vervangen van kozijnen is stiekem heel gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt, is een extra persoon om je te helpen én ons overzichtelijke stappenplan, dat je hier vindt. In een notendop, zijn dit de enige stappen die je hoeft te volgen om zelf je deuren, ramen en kozijnen te vervangen:

  1. Oude elementen verwijderen
  2. Het nieuwe product op zijn plek zetten
  3. Opletten dat alles waterpas en evenwijdig hangt
  4. Afpurren en aftimmeren
  5. Beglazen
  6. Schilderen
  7. Onderhouden

Hoogkwalitatieve producten eenvoudig bij ons bestellen

Voordat je je deuren, ramen en kozijnen gaat vervangen, is het natuurlijk van belang dat je via onze webshop je nieuwe producten bestelt. Wij maken je dit heel gemakkelijk. Je geeft de juiste afmetingen en al je voorkeuren aan in onze bestelhulp. Je ziet dan meteen hoeveel het gaat kosten en wanneer je je bestelling geleverd krijgt. Duidelijk en gemakkelijk dus!

Voor vragen bel je met een van onze professionals

Wil je advies inwinnen over het vervangen van deuren, kozijnen en ramen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0162 435278 of ons een e-mail te sturen via info@houtenkozijnonline.nl.