Dit zijn de 5 populairste kozijnen van het moment!

Het voorjaar is officieel begonnen! Dit is niet alleen een nieuwe start voor de natuur, maar ook voor onze huizen. We gaan namelijk massaal aan de slag met de lenteschoonmaak én met klussen in en om het huis. Zo geef je jouw huis een frisse nieuwe uitstraling en in sommige gevallen zelfs een compleet nieuwe make-over! Kun jij ook niet wachten om je huis aan te pakken? Bekijk dan deze top 5 van meest gekozen kozijnen en start ook met jouw voorjaarsklus!

de 5 populairste kozijnen van het moment

Openslaande houten tuindeuren

Wellicht geen verrassing met deze warme dagen die in opkomst zijn, maar houten tuindeuren zijn enorm populair. Deze houten blikvangers laten enorm veel daglicht door en ze vergroten optisch je woonruimte. Door hun praktische design vormen ze een handige doorgang naar je tuin en creëren ze een naadloze overgang naar je buitenruimte. Daarnaast voegen ze een warme en uitnodigende uitstraling toe aan iedere woonkamer, tuinkamer of open keuken. Doordat voor deze tuindeuren uitsluitend HR++- of HR+++-glas gebruikt wordt, isoleren de tuindeuren ook bovengemiddeld goed, waardoor de warmte in huis behouden blijft.

Draaikiepramen

Deze ramen zijn mateloos populair omdat je op twee manieren kunt gebruiken. Je kunt ze op kiepstand zetten, waardoor je makkelijk een ruimte kunt luchten. Ook wanneer het weer wat wisselvallig is. Daarnaast kun je volledig naar binnen toe open draaien. Hierdoor zijn de kozijnen makkelijk schoon te houden en heb je altijd controle over de luchtstroom, zodat je een perfect binnenklimaat kunt creëren.

Vaste kozijnen

De klassieker onder de ramen is nog altijd onverminderd populair. Vaste ramen laten veel licht door en je kunt ze in onze fabriek helemaal op maat laten maken. Heb je bijvoorbeeld een kozijn met speciale afmetingen nodig, of loopt je dak bijvoorbeeld in een punt, en wil je een kozijn dat schuin afloopt? Ook dat is mogelijk. Vaste kozijnen passen bij ieder interieur, en je kunt ze helemaal laten customizen naar jouw wensen. Klassiek wit, donker antraciet of een kleur ertussenin, geef ons jouw wensen door en wij regelen het voor je!

Enkele schuifpui

De enkele schuifpui past in verrassend veel interieurs. Je kunt een enkele schuifpui laten maken in een breedte tussen 1800 en 4000 mm en een hoogte tussen 2100 en 2750 mm. Hierdoor passen ze in vrijwel iedere woonkamer en vormen ze de perfecte doorgang naar jouw tuin. Nog een fijn puntje: ze laten veel licht door door hun hoge ramen waardoor ze buiten naar binnen halen.

Houten garagedeuren

Naast de woonruimte, pakken veel mensen ook gelijk de tuin en de garagedeuren aan. Bij Houten Kozijn Online maken we dichte houten tuindeuren van stevig mahoniehout met een glad en gegroefd profiel. Deze deuren zijn bestelbaar in een breedte tussen 1200 en 2550 mm en een hoogte tussen 1900 en 2590 mm. Heb je een speciaal verzoek of wil je de garagedeuren in een speciale kleur laten maken? Wij maken alle garagedeuren volledig op maat en kunnen deze volledig aanpassen naar jouw wensen.Dus geef jouw garage ook de upgrade die het verdient!

 

En, welke kozijn kies jij? Ons deskundige team helpt je graag bij het kiezen van jouw favoriete kozijn. Bel voor persoonlijk advies met 0162 435278 of mail naar info@houtenkozijnonline.nl.

Neem contact met ons op bij vragen

Loop je ergens tegenaan of heb je een vraag over het inmeten van je kozijn? Neem dan gerust contact met ons op.