showroom Houten Kozijn Online

Feestelijke opening van onze nieuwe showroom in Oosterhout!

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zo ver! We heten je van harte welkom in onze nieuwe showroom, gelegen aan de Everdenberg 63 te Oosterhout. Onze gloednieuwe showroom is verdeeld over een beneden- en bovenverdieping waar je naar hartenlust inspiratie op kunt doen. Hier kun je al onze kozijnen in het echt bewonderen en geven we je graag deskundig advies over de verschillende kozijnsoorten en stijlopties voor jouw interieur.

showroom Houten Kozijn Online

Ruim 200m2 aan wooninspiratie

In onze showroom van ruim 200m2 vind je vele verschillende stijlvoorbeelden en keuzemogelijkheden. Hier adviseren we je niet alleen over de verschillende kozijnsoorten en afwerkingsopties, maar ook over verschillende glassoorten (HR++ en HR+++). Ook wanneer je vragen hebt over verschillende profielen, afmetingen en andere mogelijkheden voor maatwerk kozijnen, kun je bij ons terecht. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor jouw nieuwe kozijnen.

Houten kozijnen op maat voor elk interieur

Naast kozijnen met standaardafmetingen, maken we ook veel kozijnen op maat. Heb je een raam met een speciale afmeting, zoals een schuin aflopend raam of een trapeziumraam? Dan zijn onze maatwerk kozijnen een echte uitkomst! Wij maken elk kozijn op maat en helpen je met het maken van de beste keuze voor jouw kozijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ons deskundige team staat graag voor je klaar om al jouw vragen over kozijnen te beantwoorden.

Bekijk de complete collectie

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom! Maak een afspraak als je zeker wilt zijn dat onze adviseurs voldoende tijd voor je hebben. Het is ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen. 

Graag tot ziens in onze showroom!

 

Team Houten Kozijn Online

Neem contact met ons op bij vragen

Loop je ergens tegenaan of heb je een vraag over het inmeten van je kozijn? Neem dan gerust contact met ons op.