Kozijn voor je dakkapel

Wanneer je je dakkapel wilt renoveren of plaatsen, heb je ook een nieuw houten kozijn nodig. Bij Houtenkozijnonline.nl staan we voor je klaar met een groot aanbod aan kozijnen. Met onze handige bestelhulp stel je zelf het houten kozijn voor je dakkapel samen, precies zoals jij dat wilt.

Een draai-, kiep-, of draaikiepraam kopen voor je dakkapel, inclusief kozijn

Een dakkapel is een echte aanwinst voor ieder huis. Je maakt de bovenverdieping van je woning namelijk een stuk ruimtelijker en lichter, met minimale aanpassingen. Natuurlijk blijft een dakkapel een investering; je wil dan ook dat een kozijn van hout lang meegaat. Wij gebruiken daarom mahoniehout, een sterke en duurzame houtsoort die goed bewerkbaar is. Hiermee maken wij allerlei soorten kozijnen die perfect te plaatsen zijn in je dakkapel. Kies uit:

Voor welke optie je ook gaat, het is helemaal aan jou of je er geen glas, dubbel HR++ of triple HR+++ glas bij bestelt. We adviseren je er graag over.

Het kozijn in je dakkapel zelf vervangen

Wist je dat een kozijn van hout heel makkelijk zelf te vervangen is in je dakkapel? We leggen je graag uit hoe dit moet in een duidelijk en overzichtelijk stappenplan, dat je hier vindt. Houd er rekening mee dat het vervangen van een kozijn in je dakkapel het best wordt uitgevoerd door twee mensen. Schakel dus een helpende hand in om tot de beste resultaten te komen!

 

Bekijk je kozijn in Augmented Reality

Bij Houtenkozijnonline.nl profiteer je van vele voordelen en dat begint al bij het samenstellen van het houten kozijn voor je dakkapel! Via onze bestelhulp geef je de juiste afmetingen en al je voorkeuren door. Hierna klik je op ‘Bekijk jouw kozijn in Augmented Reality’. Je kunt nu de QR-code op je beeldscherm scannen met je smartphone en jouw samengestelde kozijn verschijnt in de ruimte. Richt je camera op de plek waar je het houten kozijn in je dakkapel wilt plaatsen om een goed beeld te krijgen van hoe het eruit komt te zien! Handig en overzichtelijk!

Ontvang een technische tekening

Ben je helemaal tevreden met je samengestelde kozijn van hout, die in je dakkapel geplaatst moet worden? Dan plaats je je bestelling veilig en gemakkelijk. Wij gaan dan aan de slag met het maken van een technische tekening die we vervolgens naar je sturen per e-mail. Indien je nog aanpassingen wilt doorgeven óf akkoord gaat met de tekening, laat het dan aan ons weten. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0162 435278 of stuur ons een e-mail via info@houtenkozijnonline.nl.