Deurkozijn

Een deurkozijn perfect op maat bestellen, doe je het best bij Houten Kozijn Online. Onze professionals zijn elke dag werkzaam in onze uitgebreide fabriek in Oosterhout. Hier creëren we de mooiste houten kozijnen, deuren en schuifpuien, precies zoals de klant dat wenst. Ook bijzondere verzoeken voeren wij probleemloos uit.

Een deurkozijn voor binnen of buiten

Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een deurkozijn voor zowel binnen als buiten. Houten achterdeuren, schuurdeuren en garagedeuren vallen onder de deurkozijnen voor buiten. Je kan hier kiezen voor glazen of dichte deuren. Dit is ook het geval bij onze standaard houten deurkozijnen. Deze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Vul je gewenste maten in en de kleur waarin je het deurkozijn wilt ontvangen. Hierna geven we je nog een aantal opties waarmee jij je deur helemaal naar wens bestelt.

Producten van mahoniehout

Bij het vervaardigen van onze kozijnen gebruiken we altijd mahoniehout. Dit hout is namelijk duurzaam, sterk en gemakkelijk behandelbaar. Dit maakt het de perfecte houtsoort om kozijnen van te maken. Bovendien brengt het een charme en warmte met zich mee, wat bij velen natuurlijk ook meespeelt in hun keuze voor kozijnen.

Je deurkozijn in augmented reality bekijken

Zeer uniek en handig is onze augmented reality-functie. Je gebruikt deze het best nadat je al je voorkeuren hebt ingevuld. Zo plaats je je deurkozijn virtueel direct in de ruimte en krijg je een goed beeld van hoe jouw bestelling er in realiteit uit komt te zien. Je hebt hier enkel een smartphone voor nodig, waarmee je onze speciaal gegenereerde QR-code scant. Simpel en duidelijk dus!

Plaats je bestelling

Met onze handige bestelhulp is het heel gemakkelijk om je deurkozijn perfect naar wens samen te stellen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0162 435278 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnonline.nl. Voor speciale verzoeken vraag je het best een offerte op maat aan. We sturen je dan binnen enkele werkdagen een heldere prijsindicatie en vertellen je dan direct meer over de mogelijkheden. woning.