Houten buitendeur

Een houten buitendeur is isolerend, schilderbaar en heeft een prachtige authentieke uitstraling. Bij Houtenkozijnonline.nl kies je altijd dé buitendeur van hout uit die perfect bij de rest van je woning past. We maken deze perfect op maat, tot op de millimeter. Door onze handige bestelhulp te gebruiken, weet je bovendien direct hoe duur je hardhouten buitendeur wordt.

Wij maken jouw houten buitendeur van mahonie

Bij het produceren van jouw buitendeur gebruiken we het hout van de mahonieboom. Mahoniehout is namelijk sterk, goed bewerkbaar en duurzaam. We behandelen jouw hardhouten buitendeur altijd met veel passie, zodat we tot de mooiste en beste resultaten komen. Geef de specifieke afmetingen aan ons door, klik jouw voorkeuren aan en plaats je bestelling. In onze uitgebreide werkplaats in Oosterhout maken onze professionals jouw buitendeur geheel op maat. We zorgen ervoor dat je je bestelling al binnen zes à tien weken ontvangt.

Gemakkelijk je buitendeur mét kozijn plaatsen

Het is bij ons mogelijk om zowel je houten buitendeur als kozijnen van hout te bestellen. Door je buitendeur met kozijn te bestellen, heb je meteen een mooi geheel aan de voor-, zij- of achterzijde van je woning of bedrijfspand gecreëerd. Daarnaast is het mogelijk om je garagedeur te vervangen voor een kozijn. Het is niet moeilijk om dit allemaal zelf te plaatsen. Je volgt hiervoor ons handige stappenplan om tot een mooi resultaat te komen.

Vraag ons gerust om advies

Bestel je hardhouten buitendeur via onze webshop of neem contact met ons op als je hier nog vragen over hebt. Dit doe je door te bellen naar 0162 435278 of ons een e-mail te sturen via [email protected]. Ons team staat graag voor je klaar!

Houten enkele deur