Buitendeur met kozijn

Koop je buitendeur met kozijn, zodat je een mooi geheel creëert van de in- en uitgang van je woning of bedrijfspand. Wij produceren jouw buitendeurkozijn geheel op maat, precies zoals jij voor ogen hebt. Met onze bestelhulp is het heel eenvoudig om de juiste afmetingen en al je voorkeuren voor je buitendeur met kozijn aan ons door te geven. Ons systeem genereert dan meteen een totaalprijs. Wel zo overzichtelijk, toch?

Bekijk je buitendeur met kozijn in Augmented Reality

Wij zijn de enige kozijnenwebshop waarbij je jouw deurkozijn met buitendeur direct in je woning kunt plaatsen! Dit doen we namelijk met Augmented Reality. Nadat je alle opties hebt doorlopen, klik je op ‘Bekijk jouw kozijn in Augmented Reality’. Met je smartphone scan je de QR-code en binnen no-time zie je je buitendeurkozijn in je woning. Ziet het er goed uit of wil je nog aanpassingen doen? Door deze functie zie je het direct!

Wij maken je bestelling in onze uitgebreide fabriek

Onze werkplaats in Oosterhout, Noord-Brabant, is voorzien van de beste machines en vaklui. Hierdoor maken wij keer op keer producten van topkwaliteit. Wanneer je jouw buitendeur met kozijn bij ons bestelt, krijg je daarom standaard vijf jaar garantie. Dit geldt niet alleen voor onze deurkozijnen, maar ook voor de rest van onze producten, zoals:

Word ook een tevreden klant

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9! Aarzel dus niet om je buitendeur met deurkozijn bij ons te bestellen. Indien je hier nog vragen over hebt of een persoonlijk adviesgesprek met een van onze experts wenst, bel dan naar 0162 435278 of stuur ons een e-mail via info@houtenkozijnonline.nl.

Houten schuurdeur