Garagedeur vervangen voor kozijn

Een garagedeur wordt door velen vervangen voor een kozijn. Het komt namelijk vaak voor dat een garagedeur niet of nauwelijks wordt gebruikt óf dat deze simpelweg aan vervanging toe is. Bij Houtenkozijnonline.nl heb je ontzettend veel mogelijkheden wanneer je aan de slag gaat met deze klus!

Creëer een mooiere uitstraling door je garagedeur te vervangen voor een kozijn

Gebruik jij je garage voor allesbehalve het parkeren van een auto? Dan is de garage(rol)deur eigenlijk niet meer nodig. Vaak zijn oude garagedeuren ook niet erg mooi vormgegeven en kan het uiterlijk van je garage wel een opfrisser gebruiken. Het is dan een goed idee om je garagedeur te vervangen voor een kozijn. Je hebt hierin ruime keuze in onze webshop. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Een kozijn met tuindeuren met zijlichten. Je brengt hiermee meer licht in je garage en dit is een perfecte keuze wanneer je een frisse uitstraling wilt creëren.
  • Een vast één- tot viervakskozijn. Je kunt hierbij kiezen voor verticale of horizontale vakken. Hiermee valt de deur wel weg, dus deze keuze is enkel te maken als je een andere ingang hebt in de garage.
  • Een nieuwe schuurdeur met of zonder zijraam.

Uiteraard is het ook mogelijk om je oude garagedeur te vervangen voor een nieuwe garagedeur met kozijn. Deze is, net als de rest van onze producten, heel makkelijk aan te passen aan jouw wensen via onze handige bestelhulp.

Stel ons je vragen

Heb je vragen over ons aanbod of de opties voor een nieuwe houten buitendeur? Onze experts staan voor je klaar wanneer je belt naar 0162 435278 of een e-mail stuurt naar info@houtenkozijnonline.nl.