Openslaande deuren

Met openslaande deuren, inclusief kozijn, maak je de perfecte combinatie tussen binnen en buiten. Of het nu warm of koud is, je kunt hiermee altijd genieten van de achtertuin. De openslaande deuren van Houten Kozijn Online creëren veel lichtinval en zijn perfect naar wens samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor boven- of zijlichten, of extra brede deuren voor nóg meer licht in huis.

Je openslaande deuren met kozijn gemakkelijk en snel bestellen

Van begin tot eind maken we je het bestelproces gemakkelijk. Wanneer je bij ons je openslaande deuren met kozijn bestelt, doe je dit via een handige bestelhulp. In een aantal simpele stappen heb jij de perfecte tuindeuren samengesteld. Deze zijn dan zelfs te bekijken in augmented reality. Via je smartphone bekijk je de deuren en plaats je deze virtueel in de ruimte. Zo heb je direct een helder beeld van hoe de openslaande deuren met kozijnen er uit komen te zien.

Naar binnen- of buitendraaiende deuren

Bij het bestellen van openslaande deuren bij Houten Kozijn Online heb je diverse opties waar je uit kunt kiezen. Zo heb je in één van de stappen de keuze uit een houten of kunststof onderdorpel. Een kunststof onderdorpel is iets duurder, maar biedt je meteen de mogelijkheid om te kiezen tussen naar binnen- of buitendraaiende deuren. In het geval van een onderdorpel van hout zal de deur altijd naar buiten draaien. Dit komt omdat regenwater anders niet goed weg kan stromen, wat de onderdorpel uiteindelijk laat rotten.

Je creëert een gevoel van ruimte met openslaande deuren

Openslaande deuren creëren direct een gevoel van ruimte in je woning. Het is helemaal aan jou hoeveel lichtinval je wenst. Zo kies je bijvoorbeeld uit tuindeuren met boven- of zijlicht(en). Ook kies je hoeveel stapeldorpels je wilt. Ga je voor glas tot bijna aan de vloer of wil je een hoge borstwering? Dit bepaalt ook een groot deel van de uitstraling van de openslaande deuren met kozijn én dus je woning.

 

Onze producten beschikken over het Politiekeurmerk

Bij al onze producten ontvang je hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk. Dit is een keurmerk in Nederland en België dat betekent dat woningen in een bepaalde mate zijn beveiligd. Hiermee wordt het een inbreker moeilijk gemaakt om in te breken, omdat het geen zwakke plekken bevat.

Keuze uit 3 RAL-kleuren

Onze houten openslaande deuren met kozijn zijn te bestellen in 3 verschillende RAL-kleuren grondverf. Namelijk crème, antraciet en lichtgrijs. Na het plaatsen van de kozijnen en deuren raden we aan om altijd nog een laag verf aan te brengen, zodat je zo lang mogelijk geniet van je aankoop. Probeer dit eens in de zoveel tijd te herhalen.

Glas in je deuren

In een van de laatste stappen in het bestelproces kies je het glastype. Je hebt de keuze tussen géén glas, dubbel glas (HR++) of triple glas (HR+++). Bij de glaskeuze kies je vervolgens voor 1 of 2 zijden gelaagd. Je keuze bepaalt ook direct hoe goed je openslaande deuren zijn geïsoleerd. Mocht je hier advies in willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je hier graag meer over.

Plaats je bestelling of vraag een offerte aan

Heb jij de perfecte openslaande deuren met kozijn samengesteld? Plaats je bestelling dan vandaag nog en ontvang je kozijnen en deuren binnen enkele weken. Heb je vragen of een speciaal verzoek? Dan vraag je het best een offerte aan of neem je contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0162 435278 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnonline.nl.