Houten garagedeur

Een dichte deur of een glasdeur?

Dichte deuren en glasdeuren

Bij Houten Kozijn Online heb je keuze uit glasdeuren of dichte deuren, uiteraard inclusief kozijn. Deze keuze heb je bij elk deurkozijn.

Ben je op zoek naar een enkele deur? Kies dan voor een deurkozijn. Wil je een dubbele deur? Kies dan een tuindeur. Vervolgens stellen we bij elk product enkele vragen om van elk product jouw droomdeur te maken.

Dichte deuren

Als je in het stappenplan kiest voor een dichte deur heb je de keuze voor een gladde deur of een deur met verticale groeven. Deze groeven in het hout van de deur geven de woning een landelijke uitstraling.
De dichte deuren zijn geïsoleerd en zijn voorzien van Alutherm 54 mm die kromtrekken voorkomen.

Glasdeuren

Als je kiest voor een glasdeur dan kun je ervoor kiezen uit diverse soorten glas mee te bestellen. In onze blog leggen we alles uit over de verschillende soorten glas.

Ook kun je optioneel kiezen voor plakroedes. Deze kun je naar eigen indeling invullen. Roedes zorgen voor een landelijke uitstraling en wordt vaak gebruikt bij boerderijen en jaren-30 huizen.

Standaard hebben onze glasdeuren altijd standaard 2 stapeldorpels. Dit zijn de horizontale balken onderaan een deur. Dit zorgt voor stevigheid en zorgt voor een compleet andere uitstraling. Dit wordt veel gebruikt als tuindeur. 2 stapeldorpels zijn bij elkaar 23 cm hoog. Elke stapeldorpel die daarbij komt is 11 cm hoog.

Specificaties

De deuren worden volledig afgemonteerd en afgehangen in het hardhouten kozijn en worden twee keer volledig in de grondverf gezet.

De deuren zijn voorzien van een S2 driepuntsluiting en sluitkommen die voldoen aan eisen van het Politie-keurmerk. De diepte en de breedte maten van de kozijnstijlen worden vermeld bij de technische specificatie op elke productpagina.

Vaak is dit 67 mm x 114 mm en 90 mm x 114 mm, maar het is verstandig om deze maten per product zelf nog even te checken.

 

Neem contact met ons op bij vragen

Loop je ergens tegenaan of heb je een vraag over het inmeten van je kozijn? Neem dan gerust contact met ons op.