• Product uit eigen fabriek
  • Altijd 7 jaar garantie
  • Politiekeurmerk

Kozijnen

Kozijnen bestellen doe je snel en eenvoudig bij Houten Kozijn Online. Wij maken jouw kozijnen perfect op maat en zorgen ervoor dat deze snel op je locatie worden geleverd. Zo weet je zeker dat je snel door kan met je renovatie- of nieuwbouwproject. Onze handige bestelhulp maakt het je heel makkelijk om je kozijn samen te stellen, precies zoals jij dat wil. Bovendien kan je het hierna direct in de ruimte plaatsen door middel van augmented reality. Zo heb je meteen een goed beeld van hoe je kozijn er uit komt te zien!

Je kozijnen bestellen in 4 simpele stappen

Via de bestelhulp heb je je kozijnen binnen no-time besteld. Je voert de maten in, de gewenste kleur, voorkeur voor ramen en als laatste het glaswerk. Wanneer je alles hebt ingevuld kan je meteen je bestelling afrekenen, maar het is ook mogelijk om je winkelmand te bewaren. Ook is het hier mogelijk om eerst een offerte aan te vragen; dit is vooral van toepassing als je bijzondere verzoeken hebt. In alle gevallen ontvang je een technische tekening van je bestelde producten.

Glas of geen glas

Hoewel de meeste mensen bij Houten Kozijn Online kiezen voor kozijnen mét glas, is het ook mogelijk om je kozijn zonder glas te bestellen. Kies je wel voor glas? Dan heb je de keuze tussen dubbel glas (HR++) en triple glas (HR+++). Stel het helemaal naar wens samen en bestel je kozijnen met of zonder glas!

Kozijnen van sterk mahoniehout

Al onze kozijnen worden gemaakt van mahoniehout. We gebruiken dit, omdat dit een zeer duurzame en sterke houtsoort is. Onbewerkt kleurt mahonie zalmkleurig tot dieprood of bruin. Bewerkt kleurt het lichtroze, maar onder invloed van licht zal het snel al kleuren naar roodbruin. Hoewel dit prachtig is, kiezen we er bij Houten Kozijn Online voor om onze producten te behandelen met verf in crème, lichtgrijs of antraciet. Dit om een moderne uitstraling te creëren en natuurlijk om de kozijnen langer mee te laten gaan. De verf is namelijk tegelijk ook een beschermlaag. Mahoniehout laat zich uitstekend bewerken en dat maakt het daarom goed bestand tegen beschadigingen.

Houten vaste raamkozijnen

Vaste kozijnen bevatten geen draaiende delen; het is dus een kozijn met vast glas erin. De meest bestelde vaste kozijnen bestaan uit 1 of 2 vakken, maar het is bij ons ook mogelijk om een uitgebreider kozijn te bestellen. Denk dan aan 3 of meer vakken. Wanneer je kiest voor vakken, bepaal je zelf of deze verticaal of horizontaal geplaatst worden.

Houten draairamen

Onze draairamen draaien naar buiten en zijn voorzien van Habo-sluitingen, beslag en sluitkommen. Deze voldoen aan alle eisen van het Politie-keurmerk. Daarbij worden al onze draairamen geleverd met een geïntegreerde remschaar. Hiermee kan je het raam op verschillende ventilatiestanden vastzetten. We voorzien het raam rondom van een Deventer-kaderprofiel. Dit voorkomt tocht en geluidshinder. Dit alles leveren we gratis mee met je bestelling.

Houten kiepramen

De kiepramen die je bij ons bestelt, kiepen naar binnen. Ook deze ramen voorzien we van Habo-sluitingen, beslag en sluitkommen die voldoen aan alle eisen van het Politie-keurmerk. Om geluidshinder en tocht te voorkomen, voorzien we het kiepraam rondom van een Deventer-kaderprofiel. Hiermee bespaar je op je energierekening!

Houten draai-kiepramen

Onze houten draai-kiepramen draaien en kiepen naar binnen. Het schoonmaken van de ramen is op deze manier een eitje. De draai-kiepramen worden voorzien van beslag met het Politiekeurmerk en een Deventer-kaderprofiel. Dit leveren we gratis mee.

Houten deurkozijnen

De houten deurkozijnen van Houten Kozijn Online staan bekend om hun robuuste kwaliteit, prachtige uitstraling en charme. Bij het bestellen van deurkozijnen, stellen we je een aantal vragen. Het is namelijk mogelijk om jouw deur perfect op maat en naar wens te laten maken. Denk dan aan vragen zoals:

  • Wil je een vast raam naast of boven je deurkozijn?
  • Wil je dichte- of glasdeuren?
  • Wil je meerdere stapeldorpels?

Met onze handige bestelhulp bestel jij je deurkozijn precies zoals je dat wenst!

Houten achterdeuren

Zodra je houten achterdeuren wilt bestellen, doorloop je het duidelijke stappenplan en vul je je wensen in. Hierna maakt ons systeem een 3D-weergave van je bestelling, zodat je direct een duidelijk beeld hebt van hoe je achterdeur er uit komt te zien. Heb je een speciaal verzoek dat je niet in ons systeem kunt invullen? Stuur ons dan een schets met de wensen van je houten buitendeur, dan sturen we je graag een offerte op maat.

Houten schuurdeuren

Het kozijn en je schuurdeur is aan vervanging toe? Dan helpen we je bij Houten Kozijn Online graag verder. Je maakt deze perfect op maat en kan eventueel kiezen voor een bovenraam en/of zijraam aan de linker- of rechterzijde.

Houten garagedeuren

Wij maken je houten garagedeuren zoals jij het voor je ziet. Allereerst kies je uit gladde deuren of deuren met groeven. Hierna vul je de maten in, geef je de gewenste kleur aan ons door en heb je de keuze uit een hoeveelheid stapeldorpels, veiligheidsbeslag, waar je de loopdeur wilt hebben en of je een houten of kunststof onderdorpel wenst. Bekijk je deur in augmented reality, vraag een offerte aan bij specifieke verzoeken of bestel je garagedeuren direct!

We maken je kozijnen in een professionele fabriek

In Oosterhout zijn wij dagelijks werkzaam in onze professionele fabriek. Hier werken we met een professioneel en deskundig team, zodat jouw kozijnen tot in de kleinste details perfect worden gemaakt. Bovendien hanteren we snelle levertijden. Wil je hier meer over weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de chat, telefonisch of per e-mail.

Koop je kozijnen bij Houten Kozijn Online

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze kozijnen of als je een specifiek verzoek hebt. Wij staan voor je klaar om je van het beste advies te voorzien. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnonline.nl of te bellen naar 0162 435278. Onze chat is dagelijks bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur.