Schuifpui met triple glas

Houten schuifpui

Wanneer je een schuifpui koopt, overweeg dan zeker om deze te laten produceren met triple HR+++ glas. Dit glas bestaat uit drie lagen en isoleert beter dan dubbel glas, wat we je natuurlijk ook aanbieden. Dubbel glas wordt vaak gekozen door degenen die willen besparen op de aanschafprijs. Echter is de aanschaf van een schuifpui met triple glas interessant voor degenen die willen besparen op de energierekening. Door HR+++ glas te kiezen in je schuifpui, bespaar je dus kosten op de langere termijn.

Een slimme keuze: een schuifpui met triple glas

HR+++ glas is een glassoort die valt onder het hoge rendement. Eigenlijk kan je het als volgt zien: hoe meer plusjes, hoe beter. HR+++ glas is tot op heden het best isolerende glas dat we in je schuifpui kunnen plaatsen. Dit glastype bestaat uit drie glasplaten, waartussen twee spouwen zitten. Is de rest van je woning voorzien van dubbel HR++ glas? Dan is het niet per se nodig om triple HR+++ glas te laten plaatsen in je schuifpui. De warmte die deze tegenhoudt, zou uiteindelijk toch weer verloren gaan. Dat is natuurlijk zonde en in dat geval kies je dus beter voor dubbel HR++ glas. Ook dit is een uitstekende keuze!

Maak je schuifpui zoals jij dat wilt

Via onze webshop is het heel gemakkelijk om jouw schuifpui op maat te maken. Is jouw hele woning of bedrijfspand energiezuinig? Dan kies je bij de glassoort in je schuifpui het best voor triple HR+++ glas. Daarnaast maak je onder andere de keuze uit een kleur (crème, antraciet en lichtgrijs), hoeveel stapeldorpels je wilt en hoe je de binnen- en buitenbediening wilt hebben. Natuurlijk geef je ook de specifieke afmetingen aan ons door, zodat wij je bestelling tot op de millimeter nauwkeurig in productie kunnen nemen. Wil je eerst ontdekken hoe jouw keuze eruitziet in je gewenste ruimte? Maak gebruik van de slimme Augmented Reality-functie!

Vraag ons gerust om advies

Heb je hulp nodig tijdens je bestelproces of heb je advies nodig over welk glas jij nodig hebt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar 0162 435278 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnonline.nl. Onze experts staan voor je klaar!