Raamkozijnen

WAT VOOR Raamkozijnen ZOEKT U? MAAK HIERONDER UW KEUZE.

Alle 25 resultaten

Houten raamkozijnen voordelen:

De voordelen van houten raamkozijnen zijn heel divers. Hieronder vindt u de belangrijkste.

  • Makkelijk te schilderen: Heeft u zin in een andere look voor uw raamkozijnen? Geen probleem want ze zijn makkelijk en snel over te schilderen.
  • Creëer uw eigen stijl kozijnen: Houten raamkozijnen zijn makkelijk op maat te maken. Hierdoor kunt u ze makkelijk aanpassen aan de stijl van uw huis.
  • Goede isolatie: Hout isoleert beter dan kunststof en aluminium.
  • Klassieke kozijnen: Echt hout, echte sfeer. Klassieke houten kozijnen zorgen ervoor dat de sfeer van een pand behouden blijft.

Houten kozijnen op maat

Wij willen ervoor zorgen dat al, maar dan ook al onze klanten tevreden zijn over onze producten. Als u kozijnen op maat laat maken komen hier nogal wat specificaties bij kijken. Daarom beginnen we ook nooit aan uw houten raamkozijnen voordat u een uiteindelijk akkoord heeft gegeven.

Voordat uw raamkozijn daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd een technische tekening, waarop u wijzigingen en uw akkoord kunt doorgeven. Op deze manier voorkomen we misverstanden en kunnen we u veilig, snel en voordelig van uw kozijn voorzien.

Wilt u graag advies van een van onze specialisten of heeft u nog vragen over de ramen en kozijnen? Of wilt u een kozijn op maat, maar kunt u uw gewenste kozijn niet op onze website vinden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Een aantal voordelen van onze webshop zijn:

  • Snelle levering: Als u eenmaal weet welke raamkozijnen u wilt hebben dan wilt u ze uiteraard snel in ontvangst nemen. Door onze digitale verwerking kunnen we snel aan de slag met de tekeningen en krijgt u binnen no-time uw ontwerp opgestuurd waarna de kozijnen geproduceerd worden.
  • Scherpe prijzen: Omdat we gebruik maken van een webshop besparen we flink op vaste lasten, wat resulteert in goedkopere kozijnen voor u.
  • Omdat uw bestelling online wordt verwerkt kunt u deze op elk moment volgen en checken of alles in orde is.

Levertijd

Op het moment dat uw bestelling gereed is gemaakt in de fabriek nemen wij contact met u op om een afspraak voor de levering te maken. Een dag voor de gemaakte afspraak nemen wij contact met u op over de levertijd. Van offerte tot de daadwerkelijke levering van uw kozijnen duurt gemiddeld 4 tot 6 (werk)weken.

Neem een kijkje op de bestelling- en bezorgen-pagina voor meer informatie.

Stappenplan kozijnen bestellen
BEKIJK HET STAPPENPLAN